Windows 7 yeni aktivasyon 30 nisan itibariyle dogrulamayı geciyo

meccaz

New member
Reaction score
0
Arkadaslar dun bi arkadasımın pc ye format attım ve windows 7 yukledim.Sıra geldi

aktivasyona ama forumdaki loaderleri deneyince yine orjinal urun dogrulamasını

gecemedim.

Bende gittim rusların ftp lerini karıstırdım ve 14 nisanda hazırlanmıs bir loader buldum.

Sizinle paylasmak istedim.

kullanımı programı calıstırın ve ortada yazan активация yazısına tıklayın ve 1 2 dakika

sonra gelen uyarıya evet diyin.pc tekrar baslatılacak ve windows aktif ve dogrulamayı geciyo.

Dogrulamak isterseniz adres .. http://www.microsoft.com/genuine

herkese saygılar ..Link - ftp://87.224.204.28/_Distr_/Windows7/win7_7600_RTM_v12_(14.04.2010).exe

olmuyor kardeş.oldugunu kanıtlayan bi caps nebilim bişeler koysaydın daha ii olurdu.

dostlar deneyiptemi olmuyor diyorsunuz yeni format atıcam boşa uğraşmıyım

dostlar deneyiptemi olmuyor diyorsunuz yeni format atıcam boşa uğraşmıyım

Arkadasım inancın yokmu ben diyorum ki 30 nisanda bizzat kendim denedim ve calısıyo Artı

doğrulamayı da geciyo ...

İcin rahat olsun en azından formatı at ve geri yukleme noktası olustur .dene olmuyosa sistem

geri yukleme yaparsın .tabi olacagı icin buna gerek yok...

Ben herturlu sozumun arkasındayım....

Arkadasım inancın yokmu ben diyorum ki 30 nisanda bizzat kendim denedim ve calısıyo Artı

doğrulamayı da geciyo ...

İcin rahat olsun en azından formatı at ve geri yukleme noktası olustur .dene olmuyosa sistem

geri yukleme yaparsın .tabi olacagı icin buna gerek yok...

Ben herturlu sozumun arkasındayım....

olmuyo kardesim sana ispatla dedik ses seda yok.yarım saat ugrastım.bütün crackleri felan kaldırdım öyle denedim yine olmadı.bizim bilmedigimiz bişemi yapıyosunki?

tebrikler dogrulamayi gecti..denendi.diger loaderlarin yapamadigini yapti.saol kardesim..

bosu bosuna crackla vs ile ugrasmayin dogrulamadan gecse bile bir kac hafta sonra sahte lisans uyarisi almaya basliyorsunuz... microsoft windows 7 de bu olayi hayli hayli asmis... taviz vermiyor... en iyisi retail key yada telefon aktivasyonu olan bir key bulun... microsofttan aktif ettirin... microsoft musteri temsilcisine baglanmadan telefonla kodlari girerek bu isi cok rahat cozuyorsunuz...

Geri