WINDOWS 7 Yardımm!!! [Home Basic] :(

Beyaban_

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar. W7 Uzmanları dostlar. Ne zamandır arıyorum bu sorunun cevabını ama kimse bilmiyor. Şimdi benim derdim şu. Aldığım PC'nin yanında W7 Home Basic 64Bit geldi. Kurdum kullanıyorum. Fakat ben bunu Ultimate sürümüne Yükseltmek istiyorum. Formatsız, herhangi bir extra ayar gerektirmeden. Yapabileceğim Yama, Serial, Crack vb. işlemler nelerdir? Ultimate sürümüne yükseltmek için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...

sistem özelliklerine gel orda home basic altında yükseltme war tıkla sonra internetten win 7 ultimate key die aarat bulduğun keyleri oraya yazarak dene bitanesi kesin olur yükseltme baslıcak bi yarm saat sonra formatsız bi ultimaten olur bulduun bi crackle crack yap olur zaten sorun cıkarmaz

anlatim ve program hakkindaki bilgileri asagidaki linkden indirip yapabilirsin, etkinlestirme de sorun yasarsan forumdan yararlan!; Kolay gelsin,
Windows 7 Formatsiz Surum<br>Yukseltme-Upgrade.rar download - Free File Web Hosting

RarPass:boschwer

evet gerçekten işe yaradı. indirdim uyguladım ve tertemiz sorunsuz bir W7 Ultimate'im oldu. çok teşekkür ederim. bu şekilde Ultimate versiyonuna yükseltmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. kolay gelsin;)

Geri