Windows 7 x64-64 Bit FİNAL OEM [ TÜM SÜRÜMLER ] [ TÜRKÇE ]

Sağol çok güzel bi paylaşım olmuş fakat bişey sorucam. bende windows 7 ultimate 32 bit var. 32 bit ile 64 bit işletim sistemi arasındaki fark nedir. işlemcim amd athlon 4000+ 64x2 2.10 ghz. yani işlemcim 64 bit işletim sistemini destekliyor mu?

kardeş şuanda cevap veremiyeceğim özür dilerim daha sonra cevp veririm :)

Acil yatmam lazım :D

Tüm linkler yeniden upload edildi önceden indirmeye başlayan arkadaşlar için üzgünüm eski linkler upload edilmiyor.

DOSYALARIN SİLİNMESİNİ ZORLAŞTIRMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ YÖNTEME GEÇTİM.İNŞALLAH Bİ DAHA SİLİNMEZ.
DOSYALARI İNDİRMEK İÇİN HER PARTIN SAĞ TAFAFINDA BULUNAN DOWNLOAD TİKİNİN ÜZERİNE TIKLAYIN...
İSTERSENİZ DLC FORMATINDA İSTESENİZ CCF FORMATINDA İNDİREBİLİRSİNİZ.JDOWNLOADER KULLANANLAR İÇİN TEK TIKLA LİNKLERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.

32 ve 64 Bit Arasındaki Farklar ?

Sağol çok güzel bi paylaşım olmuş fakat bişey sorucam. bende windows 7 ultimate 32 bit var. 32 bit ile 64 bit işletim sistemi arasındaki fark nedir. işlemcim amd athlon 4000+ 64x2 2.10 ghz. yani işlemcim 64 bit işletim sistemini destekliyor mu?

Kusura bakma cevabım geç oldu özür dilerim

Araştırdım biraz senin işlemcin 64 bit destekliyor kendi sitesinden alıntı:

Kod:
AMD Athlon™ 64 X2 işlemcisi, mevcut yazılımla tam anlamıyla uyumlu olup, 64-bit uygulamalarına kesintisiz bir geçişi olanaklı kılar. Aynı platform üzerinde hem 32- hem de 64-bit uygulamaların her ikisi de, sanal anlamda aynı anlı ve birbirlerine açık olarak çalıştırılabilir.

32-Bit ve 64-Bit Farkları

32 Bit – 64 Bit nedir? Farkları nelerdir? at Opsiyonblog

Burada anlatım var.

Geri