Windows 7 Windows Live Sorunu

SoSeious

New member
Reaction score
0
Wlm'e exe'e tıkladıgımda 9-10 dakikadan aşağı açılmıyor wlm.Açıldıktan sonra giriş yapıyorum ve kilitleniyor (5-8 dakika arası oylce kalıyor).Açıldıktan sonra bile keşke acılmasaydı diyorum çünkü bir arkadaşımla konuşmak imkansız.Zırt pırt donuyor.Heryere baktım bir çağresini bulamadım.Windows Live messenger dısında hicbir programda kasma olmuyor.Bunun bir çözümü varsa lutfen soyleyin..

Windows 7 Extreme Edition R1 kullanıyorum.İntel Core 2 Duo ve 2 Gb ram'ım var.Donanım ile alakası oldugunu sanmıyorum ama.Umarım yardım edebilirsiniz :crying: :crying: :crying: :crying:

kardeşim bende o yüzden sırf o yüzden xp ye geçiş yaptım benim 7 hakkındaki görüşüm biraz beklemek yılların bana edindirdiği tecrübeye dayanarak diyorumki biraz bekle donanımın neredeyse benimkiyle eşit derecede bi cam açmaya kalktığımda 1 dk kitlendi ve dondu msn sorununu bende çözemedim gitti ve sana tavsiyem 7 ye geçiş yapmadan önce bekle service pack leri çıksın sonra tamamıyla için herkonuda rahatsa her aradığını bulabiliyorsan geç .ne tv kartıma uygun kodek bulabildim ne msn de rahatça konuşabildim eğer hatam varsa bunları buraya yazmam gerekmiyorsa affola kardeşlerim ben 7 yi sizden daha çok heyecanla bekleyen biriydim kaç defa kurdum olmuyor xp nin yerini tutmuyor.Saygılarımla hoşçakalın

donanımım şunlar yazayım bi yanlış anlaşılma olmasın MSI K9A2 Platinum Motherboard - AMD 5600 x2 64 dual processor - 1+1 2 GB Hi Level Soğutuculu Ram - 256 mb 128 bit Sapphire HD 3650 Ekran Kartı - 1500+500+500+250 2750 GB Harddisk - Technisat SKYStar 2 TV Kartı ve son olarakta Thermaltake Soprano RS 101 400 Watt Power

Hüseyin saolasın yinede.Galiba bende Xp'e geri dönüş yapıcam.En iyisi dediğin gibi Sp'i beklemek olucak gibi.

Microsoftun işletim sistemleri 3 servicepack çıkmadan adam olmaz.
Tek istisna windows98 se oda windows 95in servispackli hali sayılır aslında.

Evet en sonunda sorunu cozdum.Hemde cok basit bir şey yuzunden hem msn hemde adsl programım calısmamıstı.İşte suclunun adı "Nod32".Prgoramı kaldırdıtan sonra 2 programda takır takır calısmaya başladı (= .

nod u pek tavsiye etmem sana kardeşim ne xp de ne 7 de kullanmamanı öneririm donanımın düşük değil norton internet security 2008 kullanıyorum ben işyerindeki server dada evdede eğer bulamazsan yaz buraya link veririm sana nod u kullanmanı tavsiye etmem servise çok geliyor çünkü nod kurulmuş pc ler içleri virüs dolu yinede sen bilirsin kardeşim saygılar..

Geri