Windows 7 Uzmanları Yardımınıza Ihtiyacım Var

nikdeha

New member
Reaction score
0
Java ve aktivist denetimi gerektiren bir siteye e-imza ile girmeye çalıştığımda şu uyarıyı alıyorum
“Yayımcıyı doğrulayamadığı için Windows bu yazılımı engelledi”
Ve dolayısıyla siteye giremiyorum. Bu engellemeyi nasıl kaldırabilirim.Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

pek bilgim yok ama win 7 build 7137 de boyle bır sorun yok galıba, ayrıca internet explorer yerine mozilla kullanırsan sorun çözülür diye düşünüyorum, bahsettiğin hata 64 bitteki 64 bit explorerda oluşuyordu java sorunu fılan vardı sen build kaçı kullanıyosun

7 build kaç kullanıosn hatalı kurlum v.b olabilir kayıt defteri hata sı takma kullanmana devamet

java eklentisi olan bir siteyemi girmeye çalışıyorsun örneğin sesli chat sitesine

UAC kapalımı ?

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar.Explorer güvenliği ile ilgili bir sorun.Explorer güvenliğine ise müdahale edemiyorum. Kullandığım sürüm Win 7 64 -7100. xp de hiç bir sorun yoktu.java destekli ve e-imza ile girilen bir resmi site.UAC açık ama nasıl kapatacağım bilmiyorum. Ayrıca güvenli site olarak kaydettim ama yine açmıyor. Sürekli “Yayımcıyı doğrulayamadığı için Windows bu yazılımı engelledi” uyarısı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Arkadaşlar Mozilla Firefox la aynı siteye girebiliyorum. Explorer la giremiyorum.Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar.Explorer güvenliği ile ilgili bir sorun.Explorer güvenliğine ise müdahale edemiyorum. Kullandığım sürüm Win 7 64 -7100. xp de hiç bir sorun yoktu.java destekli ve e-imza ile girilen bir resmi site.UAC açık ama nasıl kapatacağım bilmiyorum. Ayrıca güvenli site olarak kaydettim ama yine açmıyor. Sürekli “Yayımcıyı doğrulayamadığı için Windows bu yazılımı engelledi” uyarısı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Arkadaşlar Mozilla Firefox la aynı siteye girebiliyorum. Explorer la giremiyorum.Bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

7100 de javanın hem 32 hem 64 bit surumunu yukle biraz sorunluydu o sürüm son sızan buildde sabit konuda paylaştım java yada e-imza destekli bir sorun yaşamazsn,
explorer güvenlik ayarlarını değiştirmek için explorer da araçlar sekmesine tıkla karşına çıkan pencerede güvenlik bölümüne gir :)

Geri