Windows 7 ultimate sp1bit (32x64) Kasım Full Güncel 2011

simonzeki

New member
Reaction score
0
normalsl.png

Windows 7 ultimate sp1 bit (32x64) Kasım Full Güncel (2011)

Microsoftun çıkarmış olduğu mayis 2011 sp1 windows 7 ultimate dvd'si üzerine entegre edilmiştir tamamen Orjinal olup sadece güncellemeler update yapılmıştır
El değmemiş temiz güncell format dvdisi

sshot1ks.jpg

sshot2by.jpg

sshot3e.jpg

Boyut:5-gb-toplam 32x64bit ayrı ayrı
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/32x64bit

Uz1VU.gif

32BİT-KSM-GNCLL
64BİT-KSM-GNCLL
GN6vq.gif

teşekkürler. bi denenip yorum yazarım..

64 bit olanı yükledim güzel çalıştı herhangi bir sorun yok. Teşekkürler. Ellerine sağlık

Eline sağlık.

Bu siteden başka indirdiklerim de program ekle kaldır sorunu vardı umarım bunda yoktur.

Etica

program ekle kaldırdan --windows özelliklerini aç veya kapat-- tan örneğin oyunları kaldır veya IIS yi aç.

Tekrar --windows özelliklerini aç veya kapat-- a girdiğinde sadece internet explorer 9 görünüyor, diğerleri görünmüyor.

Yukarıdaki mesajımda bunu yazmıştım.

Bu siteden başka indirdiklerim de program ekle kaldır sorunu vardı umarım bunda yoktur.

Sanıyorum bunuda indirmiştim buda aynısı idi. Emin olmak için tekrar indiriyorum.

üstad dediğin yazıya göre kontrol yaptım bende gözüküyor. tekrar yaptım dediğinin aynısını yine gözüküyor.

biraz önce yeni indirdikten sonra rarı açınca baktım dosya adı aynı

--w7_sp1_26_ekim_guncel_32_bit.iso--

belki 64 bitinde dediğim sorun yoktur, ben 32 bit kurmuştum.

biraz önce yeni indirdikten sonra rarı açınca baktım dosya adı aynı

--w7_sp1_26_ekim_guncel_32_bit.iso--

belki 64 bitinde dediğim sorun yoktur, ben 32 bit kurmuştum.

evet dediğin olabilir benim kurduğum 64 bit olandı. orjinal hali olduğu için sorun çıkarcağını pek düşünmezdim ama olmadık bir yerden sorun verebiliyor demekki

Bende artık kendim yaptım.

Bir tane sade sp1 li bir tanede sp1 ve kasım günceli ie9 hariç (ie9 clear Type özelliği devre dışı bırakılamadığından).

indirdim kurdum ellerine sağlık emeğine sağlık, yalnız crack lazım güvenilir

ya arkadaşalar bunu nasıl kuruyoruz iso değil bu.... bide setap diyorum bu bir win32 uygulaması değil diyor.nasıl yaparız bir yol lütfen

ya arkadaşalar bunu nasıl kuruyoruz iso değil bu.... bide setap diyorum bu bir win32 uygulaması değil diyor.nasıl yaparız bir yol lütfen

eğer indirdiğin 64 bitse iso uzantılıdır. bir dvd'ye basıp kullanabilirsin. crack işlemi için hackhellde çok konu var bununla ilgili.

arkadaşlar indirdim 6 parça şeklinde sonra rar dan cıkardım 6 sının toplamı 15,8 gb olması normalmi yoksa 6 sıda aynımı 1 nimi seçicem yardım edin

Geri