Windows 7 Ultimate Sp1 Türkçe Orijinal Dvd (32 Bit) + (64 Bit)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs95

New member
Reaction score
0
Windows 7 Ultimate Sp1 Türkçe final sürümüdür. Kesinlikle ve kesinlikle orijinal ve Türkçedir, yani kendinden crackli filan değildir, oynanmış ve birileri tarafından cracklenmiş işletim sistemleri benim her zaman miğdemi bulandırır, ve hiç bir zaman böyle bir işletim sistemini bilgisayarıma kurmam kimseye de tavsiye etmem. Yani anlatmak istediğim olay paylaştığım orijinal işletim sistemidir crack işlemini siz kendi elinizle yapacaksınız.

Windows 7 kullanmak için çok çok iyi bir bilgisayarınızın olması gerekmiyor, orta halli 1 ghz işlemcili 1 gb ram olan bir bilgisayarda da çok güzel ve performanslı çalışabiliyor, bizzat dell dizistü bilgisayarında denenmiştir herhangi bir yavaşlık ve performans düşüklüğü görülmemiştir.

Not: 22 Şubat 2011 tarihinde sp1li windows 7 ultimate Türkçe sürümüdür, orijinal oğlu orijinaldir, oynama v.s bişey çıkarma bişey ekleme yoktur..

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
# 1 Ghz İşlemci (32-Bit, 64-Bit)
# 1 Gb Ram (32-Bit),

# 2 Gb Ram (64-Bit)
# 16 Gb Boş Disk Alanı (32-Bit),

# 20 Gb Boş Disk Alanı (64-Bit)
# 128mb Ekran Kartı Directx 9 Destekli Ekran Kartı

Windows 7 Ultimate Sp1 Türkçe 32bit:

tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_619075.iso dosyasını Uploading.com’dan ücretsiz indir

Windows 7 Ultimate Sp1 Türkçe 64bit:

tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618269.iso dosyasını Uploading.com’dan ücretsiz indir

Kaynak

bende şu an 32 bit yüklü. 64 bit yüklesem ne değişir? ya da yükleyebilir miyim?

pentium dual core E6300 2.80 ghz 2gb ram var. bi de crack nasıl yapıcaz? yardımcı olursan sevinirim.

bende şu an 32 bit yüklü. 64 bit yüklesem ne değişir? ya da yükleyebilir miyim?

pentium dual core E6300 2.80 ghz 2gb ram var. bi de crack nasıl yapıcaz? yardımcı olursan sevinirim.
64 bit yükleyemezsiniz çünkü 64 bit windows 7 için raminiz yetersiz rami 3 gb yapıp yükleyebilirsiniz.Crack işlemini nasıl yapıcağınızı netten bulabilirsiniz :wink:.

alternatif link ekleyebilir misiniz 32bit için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri