Windows 7 ULTIMATE 32 BİT TÜRKÇE! l (Kasım Update Entegre)

YeNiÇe®i

New member
Reaction score
0
Windows 7 ULTIMATE 32 BİT TÜRKÇE!
(Kasım Update Entegreli)

windows-7ultimate_kapak-299x3001.png

63972792.png

34887687.png

Piyasadaki Microsoft'un Çıkardığı bütün Update'ler entegre edilmiştir.(63 Güncelleme Son Update Tarihi 11.11.2010)
Aktivasyon olayında Modlu ve Modsuz BIOS'ları desteklemektedir...
DVD içindeki "sources" klasörünün içinde $OEM$ Klasörü ile Sağlanmıştır.
Bu şekilde bir Windows 7 DVD'sinin, donanım üreticilerinin hazırlamış olduğu Windows 7 DVD'sinden zerre farkı yoktur...)

TEKRAR SORANLARA İÇİN FARKLI ANLAŞILIR DİLDEN AÇIKLAMA :

OTOMATİK AKTİVASYONLUDUR.TÜM GÜNCELLEMELER ENTEGRE EDİLMİŞTİR.KATILIMSIZ DEĞİLDİR.HERŞEYİ KENDİNİZ GİRİYORSUNUZ !!!

Linkler Dlc dosyası ile gizlenmiştir.Download yapabilmek İçin Bilgisayarınızda Jdownloader yüklü olmalıdır.

Boyut: 2,52 GB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
MD5: 72BA60C1068997D0397755D77CAC5B76
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7

İDM ile indirebilirmiyiz ? ille jdown mu olmalı. idm le nasıl açıcam ?

İdm ile indiremezsin.Jdownloader Kullanman lazım

Tek veya torrent var mı link

teşekkür ederim sağol
bir şey soracağım ardarda linkleri nasıl indirebiliriz.birazdan yatacağımda sabah hazır olabilirmi sağol

ben indirdim iso olarak açmadı setup olarak çıktı dvd ye setup olarakmı yazdıracağız?

Arkadaşlar sadece dlc uzantısını destekleyen programlar kullanılarak indirilebilir . Mesela illa JDownloader olacak değil , ben Mipony ile indiriyorum ve şuanda tanıdı VE inmekte ...

Arkadaşlar Linkleri Sadece Jdownloader ile indirebilirsiniz.

Vallaha arkadaşlar Mipony adlı program ile indirdim , kurdum ve şuanda ne güncelleme ile , ne aktivasyon ile alakalı hiçbir problem çıkmadı randımanlı bir şekilde ilerlemekte ....

"Girilen ürün anahtarı, yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntüsüyle eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı girin."

hatası alıyorum bu konuda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar. o kadar uğraştım indirmek için elimde patladı şimdi.

iso yu dvd imaj yaptım olmadı otomatik kurulum olmuyor sadece içinde dosyalar var

Geri