Windows 7 Türkiyede Satışa Çıktı

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Hepimizin dört gözle beklediği Windows 7 işletim sistemi için online satış mağazası Hepsiburada.com üzerinden ön sipariş alımına başlandı. Hepsiburada 31 Ekim 2009 tarihinden itibaren ürünleri ön sipariş veren kullanıcılarına göndermeye başlayacak. Şimdilik Windows 7 işletim sisteminin dört farklı sürümü ön siparişe sunuldu.

windows%2071253135128.jpg

Ürünlerin fiyatları Windows 7 Professional TR için 415.10 TL, Windows 7 Ultimate TR için 439.73 TL, Windows 7 Home Premium için 255.05 TL ve Windows 7 Home Basic TR için 216.34 TL olarak belirlenmiş. Hepsiburada'nın Windows 7 ön sipariş sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun : ) ama ben 1 yıldır nerdeyse kullanıyorum : ) win 8'i beklemedeyim : )

arkadaşım bu fiyatlar bizi baglamıyor walla bi işletim sistemine 400 lira verecegime windows xp kurarım cok daha iyi en azından ucuz :D

ama YaŞaSıN KoRSaN

bunların asgarı ucretten pek haberı yok sanırım mecbur korsannnnnnnnnnn

korsana devaam para verilir mi ona bilgisayar düzersin mk :D

Bende ticari sürümünün bir kopyasını çıksa diyodum ticari sürüm çıktı 2 güne kopyasıda çıkar

Win-7 hiçte Vista gibi kararsız bir sistem değil.. uzun süredir kullanan arkadaşlar var buradanda anlaşılıyor ama Windows 7 Ultimate TR için 439.73 TL verecek Türk insanının içi sızlar yani bunu da belirtmek lazım.

400 TL mi yok artik neyse parasi olan arkadaşlara hayirli olsun onlarda pişer bizede düşer nasıl olsa:durdurun

ben şuanda Windows 7 ultimate kullanıyorum ve çok memnunum herkeze tavsiye ederim (ama fiyatlar gerçekten pahalı en iyisi korsan hem orjinalin yaptığı herşeyi yapıyor öbür tarafta bill gates karşımıza dikilip hakkını isteyince ne dicez bilmiyom )

Ustalarım diyecem cunku okuduğum kadarı ile ustalarımsınız bir şey danışmak istiyorum sizlere tabi burası yerimi bilemem Win7 kurmak şuan için uygunu + cakışan bir programlar yoktur umarım bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar.Programlar derken şöyle sorayım onu (Nero - alcohol 120% - isobuster - gibi kurduğumuz olmazsaolmaz programlardan ????? )
Saygılarımla...

Neredeyse 9 aydır kullanıyorum, betasıyla başladım, şimdi RTM. Hayatta gidip para mara virmem :)

Vista xp den sonra 7 için bir ara sürümdü.

Arkdaşa katıldım nasılki windows 2000 ile xp neredeyse görünüm ve program açısından aynı olduysa vistada window7'nin ö sürümü win2000'nin donanım tanıma ve stabilite eklenmiş hali xp zaten aynı çekirdeği içeriyor vista ile win7 de aynı dava vista baştan yazıldı donanım ve yazılım sorunu vardı o sorunlar büyük oranda giderilip birazda stabilite katılınca win7 çıkıyor görünüşte bi kaç değişiklik olsada kaput altında aynı şeyler var genel olarak o yüzden win7 vistaya göre daha iyi ama xp'ye göre daha iyi mi diye sorarsan bunu zaman gösterir.Eğer ki xp'nin kullanım oranını yakalarsa buna cevabım anca evet olur.:durdurun

Geri