Windows 7 Türkçe Ultimate Dahil Hepsibirarada Özel Dvd Paket x32 / x64 (Tek DVD)

akillitv

New member
Reaction score
0
TÜRKÇE WINDOWS 7 ULTIMATE/PROFESIONAL/HOME PREMIUM/HOME BASIC/STARTER X32 / X64

HEPSI TEK BIR DVD IÇERİSİNDE VE ORJINAL SATIN ALINAN DVD ÜRÜNÜ

windows-7-ultimate-2.jpg

Windows 7 sistem gereksinimleri

Kişisel bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

•1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci

•1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)

•16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

•WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

Belirli özellikleri kullanmaya yönelik ek gereksinimler:

•Internet erişimi (ücretli olabilir)

•Çözünürlüğe bağlı olarak, video kayıttan yürütme işlemi ek bellek ve gelişmiş grafik donanımı gerektirebilir

•Bazı oyunlar ve programlar en iyi performans için DirectX 10 veya daha yükseği ile uyumlu bir grafik kartı gerektirebilir.

•Bazı Windows Media Center işlevleri için, bir TV tarayıcısı ve ek donanım gerekebilir

•Windows Dokunma ve Tablet PC'ler belirli donanımlar gerektirir

•Ev Grubu bir ağ ve Windows 7 çalıştıran kişisel bilgisayarlar gerektirir

•DVD/CD yazma, uyumlu bir optik sürücü gerektirir

•BitLocker Güvenilen Platform Modülü (TPM) 1.2 gerektirir

•Bitlocker To Go, USB flash sürücü gerektirir

•Windows XP Modu ek 1 GB RAM, ek 15 GB kullanılabilir disk alanı ve Intel-VT veya AMD-V işlevleri etkinleştirilmiş donanım sanallaştırma özelliğine sahip bir işlemci gerektirir

•Müzik ve ses, ses çıkışı gerektirir

Ürün işlevselliği ve grafikler, sistem yapılandırmanıza göre değişebilir. Bazı özellikler gelişmiş veya ek donanım gerektirebilir
.

KURULUM EKRANI GÖRÜNTÜLERİ
4qhicp.jpg

jz7amq.jpg

2jb06ps.jpg

24pj6s4.jpg

DOWNLOAD
download_button.jpg

Rapid linkleri : Rapid Dlc
Hotfile linkleri: Hotfile Dlc

LINKSAVE İÇERİKLERİNİ İNDİREBİLECEĞİNİZ EN KESTİRME YOL ÖZELLİKLE FREE USER İÇİN JDOWNLOADER PROGRAM LINKI
home:index [JDownloader]

FREE USER LAR SON ZAMANDAKI RAPİD PROBLEMLERINIDE BU PROGRAMLA AŞABİLİRSİNİZ KONTEYNER LINKINI INDIRIP ÇALIŞTIRMANIZ YETERLİ GERİSİNİ JDOWNLOADER YÜKLÜ SİSTEME BIRAKIN SAATLERCE PC BAŞINDA BEKLEMENİZE GEREKTE YOK..
LINKLERİ LINKSAVE İÇİNDEKİ KONTEYNERİ İNDİRİP ÇALIŞTIRIN YETER..

MODLANMIŞ BIOSLAR VE DİĞERLERİ İÇİN SORUNSUZ VE SİSTEMİNİZİ OTOMATİK TANIYAN AKTİVATÖR PAKET VE ALTERNATİF SEÇENEKLER
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

+ BIOS MODLAMA KONUSUNDA AZ ÇOK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR İÇİN EN GÜNCEL BIOS MODLAMA ARAÇLARI
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Not: Yeni linkleri upload edene kadar bu alıntı linklerle konunun ve paylaşımın devamı için paylaşıyorum. yakın zamanda %100 orjinal etkinleştirilmiş windows 7 paylaşımımı upload edeceğim isteyenler özelden talepte bulunabilir.

linksaven den nasıl indireceğiz kardeşim..( birde şunu sölemek zorundayım..bu forumdan 3 adet işletim sistemi çektim wın732 wın7 64 xp cd çektim kurulumda üçüde sorun verdi...)bende benim arkadaşım var gittim ondan sipariş verdim tüm bunları

Linksave den dosya indirmenin aslında birkaç yolu var ancak en kolay ve pratik ,zahmetsiz yolu linkini verdiğim jdownloader programını yüklemekle başlamalısın.Bu programın tek başına verdiğim linklerle bir ilişkisi yok ancak indirme tüm indirme sitelerinde işini kolaylaştıracaktır öncelikle bu programı kurmanı tavsiye ederim..

Sonrasında verdiğim linksave bağlantısına tıklayarak yukarıdaki 4 adet toplu indirme dosyalarından birini indirip , indirdikten sonra çift tıkladığında doğrudan jdownloader programıyla birlikte açılacaktır(Jdonwloader programını yüklediğini var sayıyorum) ve kendine göre programın ayarlarını yapıp birde ayarların stabilize olması için yeniden başlatırsan indirme işlemi senin için bu kadar gerisini programdanda takip edebilirsin istersen Türkçe desteğide mevcuttur biraz inceleyince çözeceksin (hiç kullanmadığını varsayarak anlattım bunları diğer arkadaşlarada faydası olur ayrıca)

Sistemin kullanılabilirliğine gelince benim şuan sana bu satırları yazmama olanak veren etkinleştirilmiş sistem bu örneğin problemsiz bir şekildede kullanabilirsin.

Takıldığın bir yer olursa da yardımcı olmaya çalışırım..

Aktivasyon aracı ve Bios modlama araçlarını en alt kısımdaki linkte bulabilirsiniz hem sorunsuz aktivatör paketi hemde bios modlama araçları. aktivatör paket içerisinde modlu bioslar için otomatik key girme aracıda mevcuttur (My digital activator) uygun sertifikayı bulamayanlar için otomatik olarak key seçer ve pc nize herhangi bir programcık yüklemeden etkinleştirir.

slm

Linksave den dosya indirmenin aslında birkaç yolu var ancak en kolay ve pratik ,zahmetsiz yolu linkini verdiğim jdownloader programını yüklemekle başlamalısın.Bu programın tek başına verdiğim linklerle bir ilişkisi yok ancak indirme tüm indirme sitelerinde işini kolaylaştıracaktır öncelikle bu programı kurmanı tavsiye ederim..

Sonrasında verdiğim linksave bağlantısına tıklayarak yukarıdaki 4 adet toplu indirme dosyalarından birini indirip , indirdikten sonra çift tıkladığında doğrudan jdownloader programıyla birlikte açılacaktır(Jdonwloader programını yüklediğini var sayıyorum) ve kendine göre programın ayarlarını yapıp birde ayarların stabilize olması için yeniden başlatırsan indirme işlemi senin için bu kadar gerisini programdanda takip edebilirsin istersen Türkçe desteğide mevcuttur biraz inceleyince çözeceksin (hiç kullanmadığını varsayarak anlattım bunları diğer arkadaşlarada faydası olur ayrıca)

Sistemin kullanılabilirliğine gelince benim şuan sana bu satırları yazmama olanak veren etkinleştirilmiş sistem bu örneğin problemsiz bir şekildede kullanabilirsin.

Takıldığın bir yer olursa da yardımcı olmaya çalışırım..

tşk ederim ilgin için..bunkarı tek partta veremezmisn...

tşk ederim ilgin için..bunkarı tek partta veremezmisn...

Bunlardan kastın linksave bağlantıları ise vermiş olduğum linkin içerisinde zaten tek bağlantı linkleri mevcut Jdownloader programını kurduktan sonra ,linksave içerisindeki dlc dosyasını indirip çalıştırman yeterli.Biraz daha dikkatli bir şekilde okursan kolayla halledebilirsin emin ol zor bir şey değil ama yapamadım dersen buradayım..

onu biliyorum sevmiyorum jdownloaderi..hiçde kullanışlı depil bence torrent daha güzel..şunu istedim ..bazen burada tek part var.direk 4 gb gibi.onu yapamazmısın.jdownlad beni 1 hafta oyalar sırada..

rar dan çıkartırken 13. part gerekli diyo ama burda 12 part var? bende mi bi problem var acaba

rar dan çıkartırken 13. part gerekli diyo ama burda 12 part var? bende mi bi problem var acaba

rar dosyalarını tek bir klasör altında toplayıp manuel olarak çıkartınız toplam 18 part olacak bunada dikkat ediniz ya eksik indirdiniz yada jdownloader ile indirdiyseniz arşiv 2 parçaya bölünmüş olarak inmiş olabilir buna dikkat edin.

rar dosyalarını tek bir klasör altında toplayıp manuel olarak çıkartınız toplam 18 part olacak bunada dikkat ediniz ya eksik indirdiniz yada jdownloader ile indirdiyseniz arşiv 2 parçaya bölünmüş olarak inmiş olabilir buna dikkat edin.

teşekkür ederim sorunumu hallettim... linksave den ccf olarak indirdiğimde cryptload 12 part olarak açıyo bende tektek linkleri kopyalayarak indirdim....

teşekkür ederim sorunumu hallettim... linksave den ccf olarak indirdiğimde cryptload 12 part olarak açıyo bende tektek linkleri kopyalayarak indirdim....

Linksave üzerinden tavsiyem dlc dosyası üzerinden indirmenizdir genelde bir sıkıntı oluşturmuyor.

Çok güzel çalışma
güncel ve tek dvd olmasıda hoş gerçekten indirmeye başlıyorum

ben hala başlamadım bilgine

Eğer tek link konusunda bir beklentiniz varsa malsesef böyle bir paylaşımı sağlayacak vaktim yok bu konuda isteyen arkadaş vermiş olduğum paketi kullanıp paylaşıma açabilir
ancak ben sizi bu beklentiniz konusunda bekletmek istemem diğer alternatiflerden de yararlanabilirsiniz .İsteğinize olumlu cevap veremediğim için kusura bakmayın.

Sadece link numaralarını vermeniz yeterliydi
ancak ben dürüstce cevabınızı vereyim 13,14,15 nolu linklerin isimlerini
diğerleri ile aynı şekilde değiştirmeniz yeterli sonra kuruluma devam edebilirsiniz
Bu linkleri teker teker buraya yazmanızıda yine hüsnü zan içerisinde değerlendiriyorum
Sadece sorduğunuz sorunun cevabını veriyorum
Bir art niyetiniz yoksa mesajınızı editleyip linkleri silerseniz indirecek diğer insanlarada
indirme şansı tanımış olursunuz .

Dosyalar çevrimdışı ve ihbar edilmiş yazıyor.Jownloadere yüklediğimde.Son partı indirirken birden durdu.Bir bakıver arkadaşım..

dostum emeğine sağlık fakat 15. part dosya bulunmuyor hatası veriyor. yardımcı olursan seviniriz.

indirmeleri yarım kalan arkadaşlar bir gün içerisinde linkleri yenileyeceğim sizin için ve sizden sonrada ben sileceğim böyle adice davranış olmaz hasetliğin ne alemi var anlamıyorum.
Bizim millet bu yüzden bu günkü sıkıntıları yaşıyor işte.Bu linkleri sildirende dün kendisini deşifre etmişti linkleri alenen yazarak ya yazık böyle karaktersizce bir yaşama...

Geri