Windows 7 Türkçe SP1li TÜM SÜRÜMLER [ORIJINAL MSDN][32 BIT + 64 BIT] TEK DVD

v74v

New member
Reaction score
0
Windows 7 Türkçe SP1li TÜM SÜRÜMLER [32 BIT + 64 BIT] [TEK DVD]

fl4mf.jpg

fl4ph.jpg

fl4qm.png

Windows 7 Starter SP1 TR [x86]
Windows 7 HomeBasic SP1 TR [x86]
Windows 7 HomePremium SP1 TR [x86]
Windows 7 Enterprise SP1 TR [x86]
Windows 7 Ultimate SP1 TR [x86]
Windows 7 HomeBasic SP1 TR [x64]
Windows 7 HomePremium SP1 TR [x64]
Windows 7 Enterprise SP1 TR [x64]
Windows 7 Ultimate SP1 TR [x64]

(((((Toplam 10 Part)))))
LİNK ŞİFRESİ :3264
logo444.png

turbobit.net hahui3xnxppv win7 tr sp1 32bit 64bit.part01.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net 1tt1wnmh9msk win7 tr sp1 32bit 64bit.part02.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net 8x7r4hamyaxa win7 tr sp1 32bit 64bit.part03.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net qot440rj4ktw win7 tr sp1 32bit 64bit.part04.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net tey4shox6340 win7 tr sp1 32bit 64bit.part05.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net 8nfbs0m6et6j win7 tr sp1 32bit 64bit.part06.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net pbh4vycdpird win7 tr sp1 32bit 64bit.part07.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net byhsasmasibe win7 tr sp1 32bit 64bit.part08.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net v7vmqwlsr2m8 win7 tr sp1 32bit 64bit.part09.rar.html : Password Protected Link
turbobit.net v1aq5kpotf4u win7 tr sp1 32bit 64bit.part10.rar.html : Password Protected Link

biraz bilgi verir misiniz entegre edilmiş özellikler veya güncellemeler var mı varsa ne zamana kadar ?

merhaba

arkadaşlar elinize sağlık ben indirdim linkler calısıyor tesekkür ettim hhportal.com cd cekip denedim arkadaşlar sorun yok tesekkür olarak bende bişe paylasım dedim
arkadaşlar linkleri bu siteye girip
GetRipz.pl - Free Turbobit Premium Link Generator
premium olarak daha hızlı indirebilirsiniz..

Slm kardeş linkler ölmüş.yeniden palaşabilirmisiniz?

linkler yenilendi fakat eski linkler ile uyumlu değildir.

Arkadaşlar benim casper marka laptopum var İ7 işlemcili 3 yıl kadardır 5-6 ay ara ile format atar yoluma bakardım bundan 4 ay kadar önce format cd sini taktım format atacam format dvd cini görmedi . Normalde pc açıkken görüyor formtatta atıyor . Fakat açlış ekranından dvd yi görmüyor. BİOS ayarlarına baktım herşey normal bir türlü olmadı .Casper servise (bayi alt servis)verdim dedim en temizi .Adam format atmış ben pc yi aldım bir kontrol edeyim dedim yine aynı format cd sini görmüyor. Bir yardım lütfen şaştım kaldım. Tahmin VİRÜS VAR USB den format atmak için USB ye yazılımı yüklemek istedigimde başıma bela oluyor USB korumalı oluyor ben korumayı kaldırsamda tekrar korumalı oluyor.

kardeş dvd okuyucunda büyük ihtimalle problem okuyucu gözü sil tekrar dene

Temizledim olmuyor artı olarak pc ye taktıgım USB bellek başka pc ye taktıgımda 9 gb kullanım gözüyor ve içinde hiçbirşey gözükmüyor. Biçimlendirme yapılamıyor . Koruma kaldırma ile ilgili forumlarda yazanların hepsini denedim sonuç elde var sıfır.

getripz hata veriyo başka türlü hızlı nasıl indircez bu linkleri bilen varsa yazarsa sevinirm

Geri