windows 7 sesdeki cızırtı sorunu

mamutow

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bundan yaklaşık 2 hafta önce vistadan windows 7 ye gçtim.ama bilgisayarımın sesinde sürekli bi cızırtı var. ses kartım realtek hd audio. ses kartının win 7ye göre olan driverını yükleyince cızırtı daha da artıyor.araştırmalarıma göre daha realtek resmi olarak win 7ye driver çıkartmamış.ama sitesinde vistaya göre olanı win 7 ye de kullandırıyorlar.acaba hoparlörlerimdemi bi sorun var diye tekrar vista kurdum ama hiçbi sorun yok. lütfen yardım edin. denemediğim driver versionu kalmadı.bilgisayarımın driver cdsinide kabul etmiyor yükleme yappmak için.ses kartımın aygıt yöneticisindeki modelinde şu yazıyor:

sürücü sağlayıcı: microsoft
sürücü tarihi: 13.07.2009
sürücü sürümü: 6.1.7600.16385

bilgisayarım casper nirvana t2410:

Chip Seti Intel 965PM Chipset
İşlemci Hızı Core Duo T2410 2 GHz 1MB 667Mhz
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9300M G DirectX 10
Sistem Belleği 2048MB
Sabit Disk 160GB 5400RPM 8MB

lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

Benim dayı oğlununda aynısı oldu ses kartı senle aynıydı.
Donanımını kurma sadece aygıt yöneticisinden güncelleştir
realtech r2.31 r2.32 yada r2.33 sürümünü yükle yani klasöründen güncelleştir de dayı oğlununki düzelmişti ben yapmıştım

realtech r2.31 r2.32 yada r2.33 sürümünü yükle yani klasöründen güncelleştir de dayı oğlununki düzelmişti ben yapmıştım

umarım dediğin gibi yaptıgımda sorun düzelir.teşekkürler..

umarım dediğin gibi yaptıgımda sorun düzelir.teşekkürler..

kardeşim çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım restart attım ve hiç bi tek cızırtı kalmadı. hemen bilgisayar başlar başlamaz yazmak istedim.çok saolasın...teşekkürler tekrar..

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana...

hangi sürümü kurdun acaba dostum bendede aynı sorun var en son sürüme güncelledim ama düzelmedi.

slm arkadaşlar casperin eski modelinde leptop windows 7 ultimet kurdum ama seste sorun var ayrıca msn den konuştugumda mikrofondan ses gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim

Geri