Windows 7 Rtm Için Gizlenen Güncelleştirmeler

moris31

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Microsoft'un Windows 7 RTM için gizlenen güncelleştirmelerini Zukona sızdırmış (sağolsun smile.gif)
Yüklenen güncelleştirmelerin makale numarasını Microsoft'ta aratıyorum "sonuç bulunamadı" diyor smile.gif)
İlginçtir güncelleştirmeleri yükledikten sonra Regeditten Win 7'nin sürüm numarası yükseliyor ama sadece Regeditten... Resmi iyi inceleyiniz..
Ekran görüntüsü kendi bilgisayarımdan...

Önemli NOT : Güncelleştirmeleri yükledikten sonra crack iptal oluyor, ancak daha sonra tekrardan cracki uyguladığınızda Win 7 aktifleşmiş oluyor...
(Ben Orbit'in 7Loader'ını kullanıyorum...)

Windows 7 RTM x64 Update Paketi :
http://rapidshare.com/files/262171872/x64.rar

Windows 7 RTM x86 Update Paketi :
http://rapidshare.com/files/262171846/x86.rar

sitenin birinde buldum arkadaşlar alıntıdır sizinle paylaşmak istedim yükleyenler sorunsuz şekilde yüklendiğini söylüyorlar crack ında ptal olmadığını söylüyorlar ben bir deniycem

2zqaade.jpg

BURADA dikkat diye beliRtdigin nokta cok enteresan bir tespit ! BUILD bitmemis gibi 16399 update !! sanki DEGILmi ? Bu is iyice cigirindan cikdi,, MICROSOFT bu olaya bir el atipda oem VERSIYONUN tam sürümünü satarsa fena olmaz, ;) TSKLR bilgi icin,

teşekkürler
yalnız bişey sorucam regeditten orjinal olup olmadığını nasıl anlıyıcaz üsteki resimde göstermişsin onun nasıl yapıldığını anlatabilirmisin

dostum orda alıntı olduğunu söyledim resimler bana ayit değil.ama ben güncellemeleri yükledim bi sorun çıkmadı orjinalliğide bozulmadı ben sade paylaştım yani alıntıdır

teşekkürler
yalnız bişey sorucam regeditten orjinal olup olmadığını nasıl anlıyıcaz üsteki resimde göstermişsin onun nasıl yapıldığını anlatabilirmisin
baslat>calistir>cmd.exe> yönetici olarak baslat >OK asagidaki komutu
slmgr.vbs/dlv
yazip €nterL€ karsina cikan kücük ekran da detayli lisans girdilerini göreceksin, kolay gelsin :)

guncellemeleri kurdum dedigin gibi surum numarasini yukseltti.. suan icin bir sorun yok bakalim ileride neler olacak

kardes ya senin kullanıdğın temayı paylaşırmısın ???

Bende Yükledim Arkadaşlar şuanda Sorun Yok Ve Etkinleştirmemede Zarar Vermedi...

iki tanesi hariç yukleniyor sürüm 16399 oldu
lisanslı durumda şu an...

Geri