Windows 7 Rtm Bütün Sürümler X86-64 Aio Türkçe - Final Sürümü (Torrent Link)

Marko Paşa

Suskun Nefer
Reaction score
0
2dujexu.png

Çalışma Hakkında Bazı Bilgiler Vereyim (Başlıkta Yazıyor Ama Ben Yine de Vereyim):

* Tüm Sürümlere Türkçe Dil Paketi ve Türkiye Teması Bütün Sürümlere Eklendi
* Tüm Sürümlerden İngilizce Dil Paketi ve AU, GB, US, CA, ZA Tema Paketleri Çıkarıldı
* Her Sürüme SATA/RAID Sürücüleri Entegre Edildi

Arkadaşlar bu sürüm RC değil RTM dir ve 6 Ağustosta M$ tarafından duyurulacak olan sürümün hem 32 hem de 64 bit versiyonlarının tümünün biraraya getirilmiş halidir. Beklemenize gerek yok, indirin. Ben şu anda bunu kullanıyorum. Sakın piyasadan edineceğiniz crackleri denemeyin işlemez.
o yüzden crack çıkana dek 3-4 kez deneme süresini uzatabilirsiniz onun için(örneğin 1 gün kala aktivasyona);

uac kapalıyken komut istemini açın (siyah penceremiz) sırayla şunları yazıp uygulayın:

sysprep /generalize
slmgr.vbs -rearm
rundll32 slc.dll,SL
ReArmWindows
slmgr /rearm

bu işlemlerin sonucunda deneme süresi tekrar 30 gün olacaktır. Toplam 5 rearm hakkı var ve o zaman kadar win7 mutlaka kırılacak ve bu crack paylaşılacaktır.

11h9xmw.gif

http://rapidshare.de/files/48009510...6385_-_GRMCULFRER___TR___DVD.iso.torrent.html

arkadaşlar bazı cracklar oluyor olmasına, ancak şu anki halinde aktivasyon aşılır ise süresiz kullanım olacaktır, fakat diğer cracklar ise 2010 mart veya hazirana kadar süre veriyor. o yüzden en güzeli bunu kurup crack YAPMAMAK. yukarda arkadaşın verdiği şekilde süreyi bi kaç kez uzatıp asıl crackın çıkmasını beklemek. zira kendi crack'ı cıkınca onunla yapılacak aktivasyon sonucu süresiz kullanıma sahip olunacaktır.

dostum sanırm bu torrent çalışmaz ustelik çalışsada o siteye senin download kısmına işlenir herkesin indirdiği sonra ratio derdi yaşarsın

2dujexu.png

Çalışma Hakkında Bazı Bilgiler Vereyim (Başlıkta Yazıyor Ama Ben Yine de Vereyim):

* Tüm Sürümlere Türkçe Dil Paketi ve Türkiye Teması Bütün Sürümlere Eklendi
* Tüm Sürümlerden İngilizce Dil Paketi ve AU, GB, US, CA, ZA Tema Paketleri Çıkarıldı
* Her Sürüme SATA/RAID Sürücüleri Entegre Edildi

Arkadaşlar bu sürüm RC değil RTM dir ve 6 Ağustosta M$ tarafından duyurulacak olan sürümün hem 32 hem de 64 bit versiyonlarının tümünün biraraya getirilmiş halidir. Beklemenize gerek yok, indirin. Ben şu anda bunu kullanıyorum. Sakın piyasadan edineceğiniz crackleri denemeyin işlemez.
o yüzden crack çıkana dek 3-4 kez deneme süresini uzatabilirsiniz onun için(örneğin 1 gün kala aktivasyona);

uac kapalıyken komut istemini açın (siyah penceremiz) sırayla şunları yazıp uygulayın:

sysprep /generalize
slmgr.vbs -rearm
rundll32 slc.dll,SL
ReArmWindows
slmgr /rearm

bu işlemlerin sonucunda deneme süresi tekrar 30 gün olacaktır. Toplam 5 rearm hakkı var ve o zaman kadar win7 mutlaka kırılacak ve bu crack paylaşılacaktır.

11h9xmw.gif

http://rapidshare.de/files/48009510...6385_-_GRMCULFRER___TR___DVD.iso.torrent.html

elline saglık ben indirdim sorunsuz teşekürler

UAC nasıl kapatılıyor?

öncelikle start(başlat) ve control panel(denetim masası)tıkladıktan sonra control panel ( denetim masası ) geliyor, orada user accounts and family safe’i (kullanıcı hesapları ve korumalar ) seçiyoruz.ıkladıktan sonra tekrar user accouns’u seçiyoruz user accounts’a tıkladıktan sonra karşımıza gelen seçeneklerden en alttaki turn user accounts control on or off seçeneğini tıklıyoruztıkladıktan sonra karşımıza aşşağıdaki gibi bir ekran çıkıyor, bu ekranda ki normalde seçili olan çentiği kaldırıp resimdeki gibi seçilmemiş hale getirip OK’e tıklıyoruz OK’e tıkladığımızda restart ekranı gelecek, restart edip PCmizin yeniden başlamasını istiyoruz…PCmiz yeniden başladığında artık ıvıra zıvıra soru sormayacak, ekranımız kararmayacak herşey çok güzel olacak… hadi bakalım :)

bu ve benzeri Windows 7 ultimate 32 bit rtm İngilizce FİNAL indirirken aşağıdaki verileri almanız gerekmektedir. yoksa sizde hackerların modifiye ettiği sistemleri kullanmış olacaksınız.
ekranalntsutq.jpg

ORİJİNAL RTM İNDİRİN Kİ BENİM GİBİ Windows 7 Toolkit 1.8 PROGRAMI SAYESİNDE FULL LİSANS ANAHTARI OLAN 149 DOLARLIK BİR İŞLETİM SİSTEMİNE BEDAVADAN SAHİP OLUN :D
orjinalwindows7.gif

Dostum çok çok teşekkür ederim.Tam aradığım birşeydi bu.32 bit ve 64 bit tek dvd . Tam istediğim şey buydu işte.İndirdiğim verdiğin torrent linkinden.Hemde full hızla. DVD ye yazıp hemen kurdum ve etkinleştirdim.Gerçek RTM sürümü bu. Tekrardan çok teşekkürler.

Geri