WIndows 7 Quick Launch PENCERELER ARASI gecis aktiflestir

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
Vista dan da tanidigimiz pencereler arasi gecis Quick Launch Windows7 de akfit olarak görev cubugunda görünmediginden bu özelligi yine aliskin oldugumuz sekilde görev cubugunda görebilmek icin asagidaki yolu takip etmek suretiyle kazandirabiliriz ..
bulundugu klasör windows kurulu dizin C:\Users\KULLANICI\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch,kolay gelsin, Daha önce verildiyse pardon bilmeyenler olabilecegini Düsündüm?
2cqms8l.png

9bbyo4.png

not-> kisa yol tusu Windows Tusu+Tab (esdeger zamanda basinca!otomatik olarak devreye girer)

iyi de bunu quick launcha nasıl taşıyacağız?

olmuyor maalesef...

Allah Senden Razı Olsun Sevgili Güzel şeker Kardeşim Bende Oldu çok Teşşekür Ederim...

iyi de bunu quick launcha nasıl taşıyacağız?

olmuyor maalesef...

Klasör seçme alanına şunu yaz sorunun hallolacak dostum.

%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Kolay gelsin..

Kardeşler bende bnu ekleyemedim yaw nasıl olcak daha anlaşılır yazabilir misiniz ?

Windows tuşunu basılı tutarken + tab tuşuna basarsanız pencereler arası geçis zaten kendiliğinden olacaktır : )..

ya arkadaşlar çok basit bir yol, masaüstüne sağ klik, yeni kısayol oluştur ve ögenin konumunu yazın dediği yere

RunDll32 DwmApi #105

yazıyorsunuz ve ileri deyip çıkıyorsunuz. işlem bu. buna tıkladığınız zaman windows + tab tuşuna basıldığı zaman çalışan olay çalışıyor, bunu da aşağı görev çubuğuna sürükleyip bırakırsanız, görev çubuğunda kliklediğiniz zaman çalışır.

Geri