BlooDy_ChL
New member
Arkadaşlar orjinal türkçe windows 7 linklerini veriyorum. Linkleri dün buldum ve bulduğum sitede denenmiş ve %100 çalışmaktadır. Upload edenden Allah razı olsun. Tamamen Türkçe sonradan ekleme falan değil tamamen orjinal, bu Tchnet üzerinden dağıtılan sürüm, halka açık değil yani.... Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...
PART 1 - PART 2 - PART 3 - PART 4 - PART 5 - PART 6 - PART 7 - PART 8 - PART 9 - PART 10 - PART 11 - PART 12
Microsoft'a girip istediğiniz kadar lisans alabilirsiniz...
2010 Haziran'a kadar kullanım hakkı var...
Aşağıdaki seriali girip bilgisayar açıldıktan sonra bilgisayar sağ tıkla özellikler en altta
Ürün anahtarını etkinleştire tıkladınız mı microsoft tarafından etkinleştirerek orjinal oluyor.
Serialler:
Windows 7 RC 32-Bit
RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
Bu arada iso dosyalarını cd ye yazmayı bilmeyenler için.....
isoları dvd ye yazmak için Nero programını açıp, Kopyala ve Yedekle kısmından Kalıbı Diske Yazdır
seçeneğini seçiyoruz.Açılan pencereden .iso uzantılı dosyanızı seçiyorsunuz ve dosya türü kısmında ise resimde de gördüğünüz images files(nıg,iso,cue) bazılarında bu kısım türkçedir yani kalıp dosyaları seçiyorsun...
RESİMLİ
.iso uzantılı dosyaları Nero ile CD ye yazmak
Netten indirdiğiniz bir çok kaynak .iso uzantılıdır ve rardan çıkartıktan sonra bilgisayarda açmanız mümkün olmayabilir...Bunun için nero ile .iso uzantılı dosyalarınızı cd ye yazarak bakabilir,kullanbilirsiniz.Belki bir çoğunuz bilir ,ben bilmeyenler için burda da resimli anlatıyorum.
Nero programını açıp, Kopyala ve Yedekle kısmından Kalıbı Diske Yazdır
seçeneğini seçiyoruz.
Açılan pencereden .iso uzantılı dosyanızı seçiyorsunuz ve dosya türü kısmında ise resimde de gördüğünüz images files(nıg,iso,cue) bazılarında bu kısım türkçedir yani kalıp dosyaları seçiyorsunuz.
Aç tıklayarak diğer pencereye geçiyoruz.Açılan pencerede de gerekli herkesin bildiği ayarlarınızı yapıyorsunuz,isterseniz olduğu gibi bırakıp ileri tıklıyorsunuz.
İleri tıkladıktan sonra .iso dosyamız cd üzerine yazımı başlayacaktır.
Tamam dedikten sonra .iso dosyanız cd ye yazılmış olacaktır.
>>>Windows 7 ve Vista arasındaki farklar<<<
Dell, kendi sistemlerinde bir süredir Windows 7 işletim sistemini deniyor. Firmanın, diğer işletim sistemleri ile yaptığı kıyaslamadan çıkan sonuç ne oldu dersiniz?
En fazla PC satışı yapan markalar arasında yer alan Dell, ürettiği donanımların en iyi şekilde hizmet verebilmesi için işletim sistemleri konusunda oldukça titiz davranıyor. Microsoft ile olan işbirlikleri doğrultusunda, 2009'un sonunda çıkması beklenen Windows 7 için bir süredir ciddi denemeler ve yüzlerce farklı sistemde testler yapan firma, bu deneyimlerini kendi web sitelerindeki blog üzerinden duyurdu.
İşte Sonuçlar
* Vista'ya göre bilgisayarı açıp masaüstüne ulaşma süresi çok daha kısalmış durumda
* Sürücüler konusunda çok başarılı
* Uygulamaların daha performanslı ve uyumlu çalıştığını gördük
* Müzik ve film gibi çoklu ortam dosyalarını Vista'dan daha hızlı işlediğini fark ettik
TAMAMİYLE ALINTIDIR ve ...mamoste... nickli kişi tarafında anlatılmıştır... :clap