Windows 7 Orjinal Türkçe DVD (32-Bit)

BlooDy_ChL

New member
Reaction score
0
windows_7_leak.jpg

Arkadaşlar orjinal türkçe windows 7 linklerini veriyorum. Linkleri dün buldum ve bulduğum sitede denenmiş ve %100 çalışmaktadır. Upload edenden Allah razı olsun. Tamamen Türkçe sonradan ekleme falan değil tamamen orjinal, bu Tchnet üzerinden dağıtılan sürüm, halka açık değil yani.... Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...

PART 1 - PART 2 - PART 3 - PART 4 - PART 5 - PART 6 - PART 7 - PART 8 - PART 9 - PART 10 - PART 11 - PART 12

Microsoft'a girip istediğiniz kadar lisans alabilirsiniz...

2010 Haziran'a kadar kullanım hakkı var...

Aşağıdaki seriali girip bilgisayar açıldıktan sonra bilgisayar sağ tıkla özellikler en altta
Ürün anahtarını etkinleştire tıkladınız mı microsoft tarafından etkinleştirerek orjinal oluyor.

Serialler:

Windows 7 RC 32-Bit

RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P

Bu arada iso dosyalarını cd ye yazmayı bilmeyenler için.....

isoları dvd ye yazmak için Nero programını açıp, Kopyala ve Yedekle kısmından Kalıbı Diske Yazdır
seçeneğini seçiyoruz.Açılan pencereden .iso uzantılı dosyanızı seçiyorsunuz ve dosya türü kısmında ise resimde de gördüğünüz images files(nıg,iso,cue) bazılarında bu kısım türkçedir yani kalıp dosyaları seçiyorsun...

RESİMLİ

.iso uzantılı dosyaları Nero ile CD ye yazmak

Netten indirdiğiniz bir çok kaynak .iso uzantılıdır ve rardan çıkartıktan sonra bilgisayarda açmanız mümkün olmayabilir...Bunun için nero ile .iso uzantılı dosyalarınızı cd ye yazarak bakabilir,kullanbilirsiniz.Belki bir çoğunuz bilir ,ben bilmeyenler için burda da resimli anlatıyorum.

Nero programını açıp, Kopyala ve Yedekle kısmından Kalıbı Diske Yazdır
seçeneğini seçiyoruz.

1copyzb4.jpg

Açılan pencereden .iso uzantılı dosyanızı seçiyorsunuz ve dosya türü kısmında ise resimde de gördüğünüz images files(nıg,iso,cue) bazılarında bu kısım türkçedir yani kalıp dosyaları seçiyorsunuz.

64001976we1.jpg

Aç tıklayarak diğer pencereye geçiyoruz.Açılan pencerede de gerekli herkesin bildiği ayarlarınızı yapıyorsunuz,isterseniz olduğu gibi bırakıp ileri tıklıyorsunuz.

4copyjm4.jpg

İleri tıkladıktan sonra .iso dosyamız cd üzerine yazımı başlayacaktır.

88426536ze9.jpg

6copyxl0.jpg

Tamam dedikten sonra .iso dosyanız cd ye yazılmış olacaktır.

>>>Windows 7 ve Vista arasındaki farklar<<<

Dell, kendi sistemlerinde bir süredir Windows 7 işletim sistemini deniyor. Firmanın, diğer işletim sistemleri ile yaptığı kıyaslamadan çıkan sonuç ne oldu dersiniz?

En fazla PC satışı yapan markalar arasında yer alan Dell, ürettiği donanımların en iyi şekilde hizmet verebilmesi için işletim sistemleri konusunda oldukça titiz davranıyor. Microsoft ile olan işbirlikleri doğrultusunda, 2009'un sonunda çıkması beklenen Windows 7 için bir süredir ciddi denemeler ve yüzlerce farklı sistemde testler yapan firma, bu deneyimlerini kendi web sitelerindeki blog üzerinden duyurdu.

İşte Sonuçlar

* Vista'ya göre bilgisayarı açıp masaüstüne ulaşma süresi çok daha kısalmış durumda
* Sürücüler konusunda çok başarılı
* Uygulamaların daha performanslı ve uyumlu çalıştığını gördük
* Müzik ve film gibi çoklu ortam dosyalarını Vista'dan daha hızlı işlediğini fark ettik

TAMAMİYLE ALINTIDIR ve ...mamoste... nickli kişi tarafında anlatılmıştır... :clap

sağol kardeş hangis serisi bu acaba ? 7100 mü

Orasını bilemiyorum alıntı yaptığım sitedeki bazı hataları düzelterek koydum ama hiç sürümüne rastlayamadım :(

Arkadaşın payglaştığı sürüm windows 7 build 7100 dür .
daha once takip ettiyseniz sabit konuda vermiştim, şuan sabit konuda build 7137 var ve dil paketleride mevcut ve yakında yeni bir sürüm sızacak sizlerle herzaman ki gibi paylaşaçağım , sızan versiyonları test ettiğim için yazıyorum bence bu sürümü indirecek arkadaşlar sabit konudaki sürümü indirsin daha iyi , çunku rc surumde tam olarak tamamlanmamış özellikler son sızan buildde tamamlanmış, örneğin rc de oyunlarda sorun yaşanabiliyor build 7137 rc ye göre daha da güzel yinede karar sizin..

O zaman sabit konudakini indirin... Çünkü açıklamış zaten :) Ama yine de benimki orjinal olsun derseniz bunu indirebilirsiniz...

MSDN premium üyeliğim var , fakat TR Windows 7 hala yok yayınlarda , bu sonradan entegre edilmiş olsa gerek.

şuanda RC versiyonu dahil ingilizce var , ve ayrıca dil paketleri de yok , sanırım vista nın dil paketlerini modifiye ederek entegre ediyorlar.

yinede paylaşım için sağol üstad.

MSDN premium üyeliğim var , fakat TR Windows 7 hala yok yayınlarda , bu sonradan entegre edilmiş olsa gerek.

şuanda RC versiyonu dahil ingilizce var , ve ayrıca dil paketleri de yok , sanırım vista nın dil paketlerini modifiye ederek entegre ediyorlar.

yinede paylaşım için sağol üstad.

konuya açıklık getirim arkadaşın paylaştığı microsftan tr olarak sızan windows 7 build 7100 dur forumu takip ederseniz sızan yeni versiyonları bulabilirsiiniz

kardeş çok deşekkür ederim eline sağlık rapidshare sorununada cevap bulursanız herkes memun olacaktır

part 5 ve part 6 sorun var arkadasım ilgilenırsenız sevınırım arkadasım partlar yarıya kadar iniyor ve kalıyor devamı yok yani.tşkler.

teşekkürler... gayet güzel çalışıyor sorunyok

yok arkadaşlar daha türkçe çıkmadıkı ben anlamadım yinede teşekkürler

Geri