Windows 7 Orjinal Final Türkçe 32 Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windows 7 home premium sürümüne ulaşamıyorum sadece ultimate özelliği var !

part 3 te sorun var 3 defa indirdim hep eksik indirdi

teşekkürler bakalım nasılmış

ya hakikat eline sağlıkta bunun torrenti fln yokmu ya ben 11 partıda indirdim 11. pat hariç hepsine crc verdi :S bidahada ugrasmak ıstemıyorum rapid şifreside yok :STorrenti varsa paylaşırmısın
teşekkürler.

ben şunu anlamadım bu partları indirdikten ve sistemi kurduktan sonra içinde crack mıdır loadermıdır nedir o geliyor mu?biz onu ayrımı indireceğiz bir bilgiverseniz.metehan?

tamam indirdim sağolun. Birde şey var hard format mı atacağız? yoksa sort formatmı?

win 7 de hard format diye birsy soz konusu deil normal sekilde hdd ni delete ( sil ) yapacaksin sonra bicimlendireceksin ve kuracaksin.. vista ve win 7 lerde quick format yoktur arkadaslar..

bi arkadas crack sormus sabit konuda crack mevcuttur.. sistemi kurduktan sonra sabit konudaki crack indirip uygulayabilirsiniz.. iyi forumlar

partları birleştirip iso dosyasını dvdye yazdırdım gittim eve taktım dvd yi bilgisayarı cd'den başlattım defalarca ama o önyükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı gelmedi bi türlü ben mi yanlış yaptım bişeyleri ya kurmak istiyom ben bu 7 yi artık yaaa imdaat

partları birleştirip iso dosyasını dvdye yazdırdım gittim eve taktım dvd yi bilgisayarı cd'den başlattım defalarca ama o önyükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı gelmedi bi türlü ben mi yanlış yaptım bişeyleri ya kurmak istiyom ben bu 7 yi artık yaaa imdaat

bios tan boot ayarlarına gelip ilk sürücüyü dvd yapman gerekiyor arkaşım.

yaptım arkadaşım eski xp cd'sini takıyorum oluyo bu cd'yi takıyorum olmuyo
ama cd'yi doğru yazdım bilgisayar açılınca cd gözüküyo yani

bende çalışıyor. yani dvd den önyükleme yapmak için bir tuşa basın yazısını gördüm. ama senin sorununu anlayamadım gerçekten. belki eksik dosya falan olabilir. internetten indirdiğimiz için bu tür sorunlar olabiliyor.

selam arkadaşlar windows 7 yi kudum fakat birtürlü etkinleştirme olmadı sabit konudaki loader ları denedim ama etkinleşmiyor 30 gün içinde etkinleştirin yazısı kaybolmuyor bir sürü serialde denedim olmuyor bir türlü !!!

ya hakikat eline sağlıkta bunun torrenti fln yokmu ya ben 11 partıda indirdim 11. pat hariç hepsine crc verdi :S bidahada ugrasmak ıstemıyorum rapid şifreside yok :STorrenti varsa paylaşırmısın
teşekkürler.

Hakikat Varmı Bişi?

Hakikat Varmı Bişi?

Patlar sorunsuz çalışıyor diğer arkadaşlara göre Sadece 11.partı indirip test e basıp var mı yok mu görebilirsin..

uzun aramalarım sonucu işe yarayan bir loader buldum etkinleştirme yapamayan arkadaşlar denesin...

http://rapidshare.com/files/266460657/Windows.7.Loader.OEM.1.3.by.Orbit30.Hazar.32.and.64.bit.rar

me8lt99aasi23zodhq12.jpg

Ekran kartı driverini kurarken hangisini seçicem vistayımı xp yimi?

deneyelim bakalim iyi bir paylasima benziyor bence :)

partlar uçmuş :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri