Windows 7 Manager 4.3.9.2 Portable

kingspy

New member
Reaction score
0
2rZxa30.jpg

download.png

http://yadi.sk/d/m9AwcKK7KAHos

Windows 7 Manager , Windows 7 temizlemeye yardımcı olan bir sistem aracıdır. Bu , sistem hızını arttırmak sistem güvenliğini artırmak , ve tüm beklentilerini karşılayacak.
Neden Windows 7 Manager kullanmalı mıyım ?

Windows 7 hem ev kullanıcıları ve profesyoneller için en yeni İşletim Sistemi . Windows 7 için dünyaya açıklık getiriyor , böylece daha fazla güvenli ve kolay günlük görevleri yerine getirmek ve anında PC'nizde ne bulmak istiyorum .

Windows 7 Manager, Windows 7 çimdik ve optimizegüçlü yazılım aracıdır , birinde fazla 30 farklı programları demetleri ve daha hızlı ve daha güvenli, istikrarlı ve kişisel sistem yardım !

Özellikleri ve Windows 7 Manager Faydaları

bilgi

Ayrıntılı sistem ve sisteminizde tüm donanım bilgilerinizi, Windows , Office ürünlerininkurulum anahtarı bulmak yardım ; makinenize süreçleri ve iş parçacığı çalışan tüm ayrıntılı bilgileri gösterir, Windows 7 Manager otomatik olarak sistem temizler 1 sunar tıklayarak .

Doktoru
Pencere başlatma ve kapatma hızını arttırmak için Tweak sistem , sistem hızını ve performansını artırmak için donanım çimdik ; optimize Görev Programı gereksiz sistem görevleri kapatmak için .

temizleyici
Disk alanı ve grafik ile gösterilir zaptetmeye hangi dosyaları veya klasörleri bulmak , bulun ve Sabit Disk alanını artırmak için gereksiz dosyaları temizleyin ; Duplicate Files Finderaynı büyüklük , isim ve düzenleme süresiyle dosyalar için bilgisayarınızı tarayabilirsiniz ; Registry Cleaner kontrolleri kolayca yapabilirsiniz kayıt defteri ve onarım yanlış bağlı kayıt defteri girdilerini otomatik olarak geçersiz girdileri kaldırmak ; Registry Defrag yeniden kayıt indexs uygulama tepki süresi ve kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak için .

Özelleştirme
Windows başlangıcında ne denetlemek ; nağme Windows 7 önyükleme menüsü , fare sağ tıklama özelliklerini bağlam menüleri düzenlemek sistemi masaüstü , menüler , araç çubuğu ve bildirimlerin ayarlarını özelleştirmek; otomatik olarak arka planda masaüstü duvar kağıdı değiştirebilirsiniz .

güvenlik
Masaüstü, menüler, Windows oturum açma menkul geliştirmek ve çok sayıda gizli sistem performans seçeneklerini devre dışı bırakmak sistem güncellemeleri ve hata raporları; gizlemek ve uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırılması gereken izin verilmez belirtmek , sürücülere erişmek için kısıtlamak ; şifrelemek / şifresini ve shred dosyalar, sistem klasörlerinyerini değiştirmek; Privacy Protector geride bırakmak parça ortadan kaldırarak kişisel gizliliğinizi koruyabilirsiniz kez randomizasyon şifre birçok oluşturmak .

Internet bağlantı hızı optimize , tüm hisse senetleri öğeleri yönetmek ; kolayca Internet Explorer çimdik .

Çeşitli . kamu hizmetleri
Windows araçlardangöster toplama; bölünmüş ve herhangi bir dosya birleştirme .

Geri