Windows 7 kurucam yardım eder misiniz??

crazytim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben dizüstü kullanıyorum...vista yüklü...daha önce xp kurdum bazı driverlarda sorun yaşadığım için tekrar vistaya döndüm..şimdi 7 yüklemek istiyorum....ama 7 hakkında hiçbirşey bilmiyorum...buradaki hangi 7 yi indireyim napayım hepsinde son sürüm yazıyo?? aktivasyon sorunu yaşarmıyım? ve driver sorunu varmı 7 kurunca da yoksa kendi tanıyo ama performans için kendin bidaa kurmalısın gbsinden bişeyler duydum ben?? yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler....

dostum sadece format at ve kur.. wifi dahil eternetini falan kendi gorecek... windows update e gir orada da suruculerin bir cogunu yukleyecek ekran karti vs vs... yuklenmeyen surucun olursa... vista suruculerini kurabilirsin... yada laptop unun sitesinden windows 7 suruculerini indirebilirsin.. vistadan cok cok seri... ve hic bir sorun yasatmiyor..

sana bir akil vereyim... laptopunun markasini gir... misal benimki lenovo.... ben lenovo windows 7 recovery dvd download diye googleden arattim... ve orjinal windows 7 home premium recovery dvd sini torrentten indirdim... eger ekran kartin iyi ise 2 gb ram inde varsa windows 7 ultimate kur... calisan crack istiyorsan tiesto nun konusu var windows 7 bolumunde o %100 orjinal yapiyor.. dogrulamadan geciyorsun

laptopun özellikleri nedir. özelliklere göre sana 64bit veya 32bit arasında tercih yapmanı tercih ederim. ayrıca en çok tercih edilen ultimate versiyonunu tawsiye ederim

sen 32 bit indir hocam ve ultimate olsun

sitedeki arkadaşların uploadları sorunsuzdur ancak illa daha doğru tercih dersen daha kıdemli kullanıcıları tercih et derim , hem mesaj hem rütbe hem de yıl bakımından incele derim .

Geri