Windows 7 ile ilgili bir kaç sorum olcak ?

Oynicam

New member
Reaction score
0
http://www.resimupload.com/ds632153779_adsiz.html

Bendeki win 7 bu bi kaç ay önce indirmiştim çıkan son sürümle farkı ne onu çözebilmiş değilm ve sizce benim 32x mi yoksa 64x mi kullanmami önerirsiniz :D
Bu sabit konu win 7 orjinal indirmi sizce :D biri şunları açıklasın çıldıracam :D

Arkadaşım "son çıkan sürüm" diye bir sürüm yok, tamamı Temmuz 2009 çıkışlı. Önemli olan üzerinde oynanmamıış bir Windows 7 bulup yüklemek.

slm arkadaşım,soruna cevap verim sabit konudakı windows 7 orjinal windows 7 dir ek olarak benim hiçbir değişiklik yapmadan tüm sürümleri birleştirdiğim tek dvd de hiçbir ozellik üzerinde oynama yapılmamış her hangi birsey eklenmemiştir, hangi windows7 kurmam gerekır dıyorsan sıstemıne eğer cok yonlu kullanmıyor ıse 64 bit home premium kurmanı onerırım işlemcin biraz dusuk ama biraz daha ılerı duzey kulalnıcıyım dıyorsan 32 bit pro yada ultimate kurmanı onerırım tabi bunlr benim onerım istersen 64 bit ultımate dahı kurabılrısın

Yorumlarınız için öncelikle teşşkur ederim 32 bit ultimate indirmeye başladım bile upload için matadora ayrıca teşşkur ederim . :p

ya arkadaşlar bunu tartışıyozda 32 bit yada 64 bit sunu dşünüyormuyuz arkadaşın ana kartı 64 bit veri yolunu desdekliyor mu acaba hadi destekliyor anlaşılana göre arkadaş biraz pc bilgisi zayıf ona uygun driverleri falan programlar onları bulabilecekmi en iyi sen arkadaşım 32 bir kur gec

Geri