Windows 7 iki saatte bir kapanacak

fells2

Banned
Reaction score
0
Microsoft, TechNet üzerinden Windows 7'nin beta sürümünü indiren kullanıcılara bir e-posta gönderdi. Windows 7'ye ne olacak? Biz ne kullanacağız?

Microsoft TechNet üzerinden e-postayla yapılan açıklamada, Windows 7 Beta programına katılanlara teşekkür edilirken, birkaç gün içinde yeni Windows sürümünün kullanılamaz hale geleceğinden bahsediliyor. 1 Temmuz'da kullanım dışı kalacak olan Windows 7 Beta sürümleri, 1 Haziran'dan itibaren de her iki saatte bir kapanmaya başlayacak.

Bedava Windows 7'ye Veda mı?

TechNet açıklamasında bu vakitten sonra, ürün çıkana kadar Windows 7'nin sürüm adayının kullanılmaya devam edeceği belirtiliyor. Elbette bu noktada herhangi bir güncelleme veya yükseltme mümkün olmayacağı için şimdiden bütün yazılımların yeniden kuruluma hazırlanması ve gerekli belgelerin yedeklenmesi öneriliyor.

Berkin Bozdoğan - SDN

bunu engellemenin bir yolu yokmu ?

Microsoft, TechNet üzerinden Windows 7'nin beta sürümünü indiren kullanıcılara bir e-posta gönderdi. Windows 7'ye ne olacak? Biz ne kullanacağız?

Microsoft TechNet üzerinden e-postayla yapılan açıklamada, Windows 7 Beta programına katılanlara teşekkür edilirken, birkaç gün içinde yeni Windows sürümünün kullanılamaz hale geleceğinden bahsediliyor. 1 Temmuz'da kullanım dışı kalacak olan Windows 7 Beta sürümleri, 1 Haziran'dan itibaren de her iki saatte bir kapanmaya başlayacak.

Bedava Windows 7'ye Veda mı?

TechNet açıklamasında bu vakitten sonra, ürün çıkana kadar Windows 7'nin sürüm adayının kullanılmaya devam edeceği belirtiliyor. Elbette bu noktada herhangi bir güncelleme veya yükseltme mümkün olmayacağı için şimdiden bütün yazılımların yeniden kuruluma hazırlanması ve gerekli belgelerin yedeklenmesi öneriliyor.

Berkin Bozdoğan - SDN

Special Beta Edition -- Correction

Because you signed up to test the Windows 7 Beta, we recently sent you mail about the expiration dates for the Beta and Release Candidate. Unfortunately, we made a mistake.

We said the Beta would start shutting down every two hours on June 1, 2009. The correct date is July 1, 2009.

The rest of the dates in the mail were correct. Here’s a quick summary:
Version:

Starts shutting down every two hours:

Expires:
Beta

July 1, 2009

August 1, 2009
Release Candidate

March 1, 2010

June 1, 2010

We apologize for the error and any confusion it may have caused.

beta olan temmuz 2009 dan itibaren
Release Candidate mart-temmuz 2010 dan itibaren

RC versiyonu 2010 tarihinde beta olanı ise 2009 tarihinde lütfen çeviri yaparken dilinizi sürçmeyin :)

şimdi ben Rc 7100 kullanıyorum benim bilgisayarım kapanacakmı haziran 1 de ?

yok kardeş seninkinin sresi 2010 da bitiyor....

tşk ederim.. tüm cafeye win 7 kurdum yeni .. tkr uğraşmak istemedimde :) 1 hafta onlarla uğraştım :D hepsi Legal Windows oldu :D:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

tşk ederim.. tüm cafeye win 7 kurdum yeni .. tkr uğraşmak istemedimde :) 1 hafta onlarla uğraştım :D hepsi Legal Windows oldu :D:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

ben kendi pc me ana işletim sistemi olarak yüklemedim seven'i.. adam internet cafe sine kurmuşş yaw riske bak :vur:vur:vur

riskli ama bu güne kadar ne sistemde nede oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım .. çatır çatır çalışıyor.. müşterilerde memnun hem değişiklik oldu onlar için.. bide deepfreeze kurdum ;) tam gaz devam :D:D

Geri