windows 7 için sevindiren mükemmel bir özellik

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
:durdurun:durdurun:durdurunse7en in en büyük özelliği kamerası olan laptop yada pc ler için elle kontrol sağlamak parmağınızı 0.50 metreden gösteriyorsunuz onunla bundan sonra bilgisayarınızı istediğiniz gibi kullanıyorsunuz ancak bu özellik ultimate dedir celeronda bile muhteşem çalışıyor
windows_7_multitouch_3.jpg

2468lqu.jpg
,
Windows-7-Pirated.jpg

görünüm olarak vistaya benzesede ondan ayıran birçok özelliği var xp,vistada takılınca kilitlenmeler yok gibi bunda
ekran resimleri fazla ve kaliteli en yavaş celeronda bile mükemmel sonuçlar küçük yer kaplama çalıştır daha değişik
vista her oyunu açmaz ama se7en 98'in oyunlarını bile çalıştırır
teşekkürü hak ettimmi yoksa daha açıklayımmı
anladım dokunmatik ekranlar için ama bide byte dergisi okuyorsanız yazıo kamera olanlar içinde kolaylık

arkadaşlar kullanan varmı bi yorum yazarsa sevinirim bende yüklicem minimum özellikleri nedir ???

ben seven kullanıyorum ama böyle bi özellikten haberim yok.neresindeymiş bunun kısayolu fela söleyinde bakalım.

Windows Seven Ultimate 7057 Build

istersen teşekkür istemeden önce bence daha ayrıntılı bilgi ver

windows7 kullananlar nasıl oldugunu yazsın driverlarda sorun varmı yuklerken

xp ile arasındakı farklar neler

98'in oyunları:saskin.Bende de Vista Ultimate var zaten bir yerde okumuştum, Microsoft Windows Vista'nın hangi sürümünü kullanıyorsanız isterseniz Windows 7'nin o sürümüne geçiş yapabilirsiniz fakat hangi sürümü kullanıyorsanız.Örneğin, Vista Business ise Windows 7 Professional, Vista Ultimate ise Windows 7 Ultimate'a geçebiliniyormuş ama ücretli sanırsam.

ne saçmalıyorsun allah aşkına.Kamerası olan pcler değil o.

Dokunmatik ekranı olan PC'ler için.
Ayrıca bu özellik Windows 7'nin 2008 sonbaharında çıkan en ilk sürümlerinden önce de duyurulmuştu zaten.Yeni değil yani.

Ayrıca küçük yer kaplama ve 98 oyunlarını çalıştırmada da sallamışsın.
98 oyunu elbet uyumsuzluk yapacaktır W7'de.
Küçük yer kesinlikle kaplamıyor zaten, 8 gb alan işgal etti.

hakettin teşekkürü =)

16 Gb Alan işgal ediyor ayrıca o dediğin kameralı değil dokunmatik ekrenlardadır Pcnet dergisinde okumuştum 2008 de :)

dokunmatik ayrıca kameralı byte dergisi alırsan zahmet edip ayrıca vista ultimateden se7en ultimate ye yükseltme ücreti 30 dolar
ayrıca se7en hem 2007 de başlanan bir sürüm hemde windows amcanın 7. ürünü 2009 un son çeyreğinde biticek 8 gb-10gb-16gb-22gb-33gb kadar yer kaplanacağı açıklandı grafik kalitesine ve sürüme göre
seven starter
seven home premıum
seven ultimate
seven proffesiional
herkes yanlış bilio bussines yok home basic yok4 ürün

windows 7 süper vista dan daha az yer kaplıyor yanlız tek sorun dil paketin de türkçe olmaması

driverler programlar nasıl kurulacak pekiiiii?????????

ne saçmalıyorsun allah aşkına.Kamerası olan pcler değil o.

Dokunmatik ekranı olan PC'ler için.
Ayrıca bu özellik Windows 7'nin 2008 sonbaharında çıkan en ilk sürümlerinden önce de duyurulmuştu zaten.Yeni değil yani.

Ayrıca küçük yer kaplama ve 98 oyunlarını çalıştırmada da sallamışsın.
98 oyunu elbet uyumsuzluk yapacaktır W7'de.
Küçük yer kesinlikle kaplamıyor zaten, 8 gb alan işgal etti.

Ne 8 GB'ı ya 2GB küsür benim indirdiğim. Windows 7 Ultimate Edition 2010'da ayrıca bilmeden konuşmayın.
16 Gb Alan işgal ediyor ayrıca o dediğin kameralı değil dokunmatik ekrenlardadır Pcnet dergisinde okumuştum 2008 de :)

Ne 16GB'ı ya:)(gülümseme anlamında koymadım emoticonun deli gibi bir yüz ifadesi var ona göre yani) sen Windows 7 Ultimate Edition'ı indirmiş olmalısın ki böyle birşey mümkün değil çünkü yukarda da belirttiğim gibi Windows 7 Ultimate Edition 2010'da çıkıcak. Sizin söylediklerinize göre çıkmış bile:durdurun.

yalan yanlış haber sırf teşekkür edilsin ayana..ban isteriz

Ne 8 GB'ı ya 2GB küsür benim indirdiğim. Windows 7 Ultimate Edition 2010'da ayrıca bilmeden konuşmayın.

senin soylediğin setup yavrum..bi kur bakalım nekadar yer kaplıyo ;)

yalan yanlış haber sırf teşekkür edilsin ayana..ban isteriz

senin soylediğin setup yavrum..bi kur bakalım nekadar yer kaplıyo ;)

Başka ne olucaktı setuptan bahsediyoruz burda. Kurunca nerde yer kaplıyo Harddiskte mi:vur.

dokunmatik ayrıca kameralı byte dergisi alırsan zahmet edip ayrıca vista ultimateden se7en ultimate ye yükseltme ücreti 30 dolar
ayrıca se7en hem 2007 de başlanan bir sürüm hemde windows amcanın 7. ürünü 2009 un son çeyreğinde biticek 8 gb-10gb-16gb-22gb-33gb kadar yer kaplanacağı açıklandı grafik kalitesine ve sürüme göre
seven starter
seven home premıum
seven ultimate
seven proffesiional
herkes yanlış bilio bussines yok home basic yok4 ürün

2007'de mi başlanmış oha. Neyse olabilir ama ben Windows 7'nin tam olarak 2012'ye kadar yolunun olduğunu biliyorum. Yani tamamlanması 2012'ye kadar sürebilir:vur.

dil paketi var sen bulamamışın yenilerde var

Ne zaman çıkmış hiç görmedim? Eğer gerçekten varsa link ver de herkes görsün yoksa kimse inanmaz Google'dan baktım öyle bir linke rastlayamadım. Windows 7'nin indirilebilirliği kaldırıldı ayrıca. Hatta ben kurmadan önce key fln almıştım. Daha önceden indirilebiliyordu sonradan baktım ki Windows 7'nin indirilebilirliği kaldırılmış. Sonradan mininovadan torrentle çektim. Key'i de yanlış yazmışım sanırım kabul etmiyordu, mininovadan baktı benim kuzen.

Geri