windows 7 home basic aero sorunu????

qore

New member
Reaction score
0
windows 7 home basic kullanıyorum aero özelliğini nasıl açabilirim acaba.. orjinal olmasa ultimate yüklüyecem ama kıyamıyorum :) yoksa hiç kullanışlı değil hibi özelliği yok kişiselleştiri bile yok.s

baslat çubuguna sag tıkla ozellikler de açılan yerden altta yardım için burayı tıklayın gibi bişey var ona bas açılan yerde arama kısmına aero peek yaz bi kaç yazı dizisi gelecek o yazılardan birinde yardım aracını çalıstır gibi bişey olacak aracı çalıstır yonergeleri izle açılacaktır

"Alıntıdır"

görev çubuğu önizlemesini demiyorum yalnız çerçevelerin fln şeffaf olmasını kastediyorum

home basicde o dediin olmaz aaga ultmate e yükselt ben öle yapıorum daa ii bse olmaz sıkma canını =)

asagidaki programi bir dene bakalim dostum,
ayrica windows puanin kac ?
https://1550631974196479347-a-18027...is78Npk9yhJmkNUkzmLLIyibRJzQ==&attredirects=0

program isini görmediyse altdaki ayarlari denermisin .
Baslat->Calistir>Regedit.exe
anahtarindaki HKCU\Software\Microsoft\Windows\DWM kalsöre gelip
cift tiklayarak DWORD-anahtarindaki " Composition " degerini " 1 "yapiyoruz.
cift tiklayarak DWORD-anahtarindaki " CompositionPolicy " degerini " 2 "yapiyoruz.
ardindan DWM-Prozess'i kapatip yeniden baslatmamiz lazim,
bunun icin yine baslat calistir>cmd.exe>yönetici olarak calistirip acilan pencereye sirasiyla

" net stop uxsms " enter
" net start uxsms " enter deyip. !! sonra exit'le Cikiyoruz !!tirnaklar haric!!

Masaüstünde boş bir alanda sağ tıklıyoruz ve kişiselleştir diyoruz
Karşımıza gelen pencere masa üstünüzü, pencerelerinizin şeffaflığını, ekran koruyucunuzu ve Windows seslerinizi kişileştirebileceğiniz alandır.

cift tiklayarak DWORD-anahtarindaki " Composition " degerini " 1 "yapiyoruz.
cift tiklayarak DWORD-anahtarindaki " CompositionPolicy " degerini " 2 "yapiyoruz
iyi de zaten böle değerler

Geri