Windows 7 dosya yerleştirme

GemaR

Banned
Reaction score
0
Sevgili kardeşlerim 2 gün önce w7 yükledim uyumluluk sorunları hariç birde aynı ekranda bir dosyayı üst tarafa taşıyamıyorum.Çekiyorum çekiyorum kabul etmiyo gennelikle isme göre sıralanıyo..Yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim....Bekliyorum

kardeş valla tam anlamadık biraz daha bizi aydınlatsan sevinir sana cevap yazarımda tam anlamadım işte

Bak şimdi diyelim a b c d klasörleri var ama ben d klaösürünü başa yani a dan önce gelmesini istiyorum dosyayı tutup çektiğimde yerleştirmiyor.Vista ve xp de oluyor ama bunda yok.....

Evet bu sorunu bende anlayabiklmiş değilim. Kafasına göre sıralıyor. XP deki gibi istediğin yere koyamıyorsun. Bu sorun beni özellikle müziklereim klasöründe çileden çıkarıyor. BenSon eklediğim şarkıları sonra koyarım müzik klasöründe ona göre bidaha dinleyeceksem bulurum ama win7 de kendi istediği şekilde sıralıyor o kadar müzik içinden bulmaya çalış sonra. İsminide unuttuysan tam çileden çıkıyorsun zaten.

malesef bunun çozumu yok kayıt defterinden dahi değişmiyor uzerinde çalısıyorum benide çok rahatsız ediyo bu.

15cg6qw.png

simgeleri otomatik düzenleme seçeneğini iptal ediniz.

olay bu muydu yani sorun ettiginiz şey ufacık bir cocuk bile gelip düzeltirdi bu problemi! bu arada benim gibi düzeni seven bir kişi için bulunmaz nimet keşke digerleri de dogru duzgun hızlı bir şekilde a-z ye 1-9 a sıralasa...

bu konuda şikayetçi çok kişi var bende onlardan biriyim
final sürümü ile sorun çözülür diye ummuştum ama olmadı
şu son 10 gün içinde hergün microsoft teknisyenleri ile görüşüyorum
ama onlarda bana tatminkar bir cevap vermekten çok uzak
hatta microsftun amerika destek hattını bile aradım
hepsinin söylediği şey
bu bir hata değildir bahsettiğiniz özellik gereksiz görüldüğü için çıkartılmıştır
ve tekrar eklenmeyecektir

aynı sıkıntı bende de var ve firefox'un dediği gibi bi cevap gelmişse bu adamlar gerizekalılıklarını bir kez daha kanıtlamış oldular demektir ...

bende denedim olmuyor yeni geçtim win7ye
nasıl atlarlar böyle şeyleri

Geri