Windows 7 Deişik Masaüstü Bi Bakın!

efes44

New member
Reaction score
0
3453.jpg

3460.jpg

Arkadaşlar Böle Bi Masaüstü nasıl yaparız bilen varmı acaba???

bole bir masa ustu bildigim kadariyla win 7 de yok.. sanirim bunlar yama ile yapiliyor yani tema programlariyla

bence özel tema programları vardır program sayesinde oluyor herhalde...

bende biliyorum program oldugunu winflip gibi ama o program ne onu soruyorum bende :d
bilen varmı güzel bişe bizde yapak:d

forumda programlar bolumunde bir kac kere verilmisti die hatirliyorum ama sadece xp icin yapilmis bir programdi

bu goruntuler win 7 nın ilk beta surecınde xp ve vısta uzerıne yapılan modıfıyelerle ortaya cıkmıştı bir kaçını yapmak mumkun

üstteki resim xp de stardock + circledock ile yapmak çok kolay ama bu programları win7 de demene fırsatım olmadı
ama alltaki resim win7'nin dokunmatik ekranlar için de iyi bişey oldugunu anlatan bi resim gibi geldi bana

Windows 7 nin böyle bir masaüstü menü yapısı olacak ama sistem puanına göre en iyi masa üstünü kendi seçecek ama rc ya da rtm sürümlerinde değil final sürümünde olacak ama herkezde olamayacak dediğim gibi sistem performansına göre ...

Yok öyle bişey... :slap

2. resim sadece dokunmatik mi orda mouse fln var sadece dokunmatik deil heralde?

WindowBlinds Enhanced 5.10 bu programla tema değiştirebiliosun ama bunlar war mı bilmiyorum

Geri