windows 7 de donma

yderin35

New member
Reaction score
0
msn disinda acik bisi yok dogru duzgun cpu kullanimi % 90 i gecio bazende % 1 falan oluyor bunun sebebi nedir neyapmam gerek pc de yuklu fazla birsey de yok sanirim pc ozelligi mukemelle yakin ama msnde bile donma oluyor pc nin sn disk seklinde olan isigi pc acilirken yanik kalioo dondugnda da ayni sekil bide su ucuncu resimde birsuru sey acik gozukoyor tesekkr ederim simdiden

resimler çok küçük bişey anlaşılmıyorki yardımcı olalım :)

temanda çeşitli resim temasıysa donma problemleri yaşarsın

Aynı sorun bendede var video izlerken donuyor sinir edici hardiske bir bölüm oluşturdum oraya vista kurdum filmleri falan ordan izliyorum artık..

Senin sorununun aynısı bende de vardı.Yuklediğim andan itibaren pc cok kasmaya başladı.msn donup duruordu ve hic acılmıyordu.Klasorlerden birine tıkladığım zaman bayağa bir bekliyordum.Çöüzümünü bulamadım ve mecburi WinXp'e geri dönüş yaptım :/... Umarım sen duzaltrisin.

Senin sorununun aynısı bende de vardı.Yuklediğim andan itibaren pc cok kasmaya başladı.msn donup duruordu ve hic acılmıyordu.Klasorlerden birine tıkladığım zaman bayağa bir bekliyordum.Çöüzümünü bulamadım ve mecburi WinXp'e geri dönüş yaptım :/... Umarım sen duzaltrisin.

Iki aydir kullaniodm evet donma oluyordu ama bu kadar degil msn bile kullanamiorm msn kapatirken bile 10 DK donuyor

Geri