windows 7 cart reader sorunu

caren

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar windows 7 ye geçtim fakat xp de calışan kart okuyucum şimdi calışmıyor uyumlu degil heralde bu konuda lütfen yardım edin ne yapmam gerekir..

notebookunuzun sitesinde windows7 driveri yokmu,

eğer yoksa vista driverini yükleyin sorun olmaz çalişacaktir.

vista sürücüleri windows 7 de sorunsuz çalişir.

notebookunuzun sitesinde windows7 driveri yokmu,

eğer yoksa vista driverini yükleyin sorun olmaz çalişacaktir.

vista sürücüleri windows 7 de sorunsuz çalişir.

onu nasıl yapacagım ki vistam yok başka bir yolu yok mu bunun

vista ile ne alakasi var.

notebook markaniz ne ise onun web sitesine giriniz.

card reader sürücüsünü indirip kurun.

vista derken notebook web sitesine baktiğinizi ve windows 7 sürücüsünün olmadiğini varsaymiştim.

ben neler düşünmüşüm siz neler düşünmüşsünüz.

bilgi düzeyiniz çok zayif, notebook marka ve modelinizi yaziniz size yardimci olayim.

yazacaklariniz:notebook marka ve modeliniz ayrica notebookunuzun altinda yazili olan type no: su

angelmax benim pc masaüstü pro2000, notebook degil

benim bunu tahmin etmemin imkani var mi?

konu açarken belirtiniz o zaman, pro2000 bilgisayar kullaniyorum xp yüklüydü windows7 ye geçtim falanca marka cardreaderim windows7de çalişmiyor diye çok zor değil, herhalde

aygit yöneticisine giriniz card readerin bulunduğu dizini seçiniz.

sari ünlem işareti olsun veya olmasin dizini seciniz,daha sonra sürücüyü güncelleştir seceneğini seciniz,

windows update ile ara olan yani güncel yazilimi otomatik olarak tara seçeneği seçiniz.

windows update ile olan seçenekte bulamazsa:sürücü yazilimi için bilgisayarimi tara olan seceneği

seciniz, daha sonra bilgisayardaki aygit sürücüleri listesinden secmeme izin ver yazan seceneği seciniz.

orada herhangi bir aygit görünmüyorsa ,uyumlu donanimlari göster imlecini kaldirip el ile manuel olarak yükleyiniz.

marka ve model seceneği listede yok ise generic olani seçin çalişir.

kolayliklar,

Geri