Windows 7 Build 7077 x64 iso

ayyildiz yaw kafam bulandi masAllah daha sabah horozu ötmeden sen paylasiyorsun bu 7 nin tüm buildlerini tebrikler,,temiz is cikariyorsun yakin Mesafeden takibe aldim seni :) iyi gidiyor kim tutar seni :hhmanD
FINALde görüsmek üzere .kolay gelsin

ayyildiz yaw kafam bulandi masAllah daha sabah horozu ötmeden sen paylasiyorsun bu 7 nin tüm buildlerini tebrikler,,temiz is cikariyorsun yakin Mesafeden takibe aldim seni :) iyi gidiyor kim tutar seni :hhmanD
FINALde görüsmek üzere .kolay gelsin

tşkler batandiken microsoft build çıkartmaya bıkmaz bende uploada :) vdsl kullandıgım için download hızlı oluyor bırde uploadın hızlı bır yolunu bulsam çok daha iyi olacak ama malesef upload hızı 1 mbitle sınırlı suanda win 7 ve autodesk i yakından takıp edıyorum:)

Bunu nerden indirdin. Microsoftun sitesinde hala indirme butonu yok. Bir de x86 varsa daha da sevinirim.

Emeğine Sağlık!.. Biraz daha açıklayıcı olsaydı ıyı olurdu sağol

Bunu nerden indirdin. Microsoftun sitesinde hala indirme butonu yok. Bir de x86 varsa daha da sevinirim.

internete torrent olarak sızıyor genelde bende takip ediyorum test edilmiştir merak etmeyin o bakımdan fake sorunu olmaz yani

valla bende kurdum cok ta iyi calışıyor tavsiye ederim aslında türkçesi olsa daha iyi olacak ama neyse

pentium 4 çalışırmı 64 bitin sistem gereksinimleri

Saol güsel paylaşım Ellerine sağlık ^^

Merhaba arkadaşlar crack filan gereklimi ? bide driver işini nasıl halledecez şimdiden teşekkürler iyi iş kardeşim

Arkadaşlar 7012 çıkmış bulabilirmiyiz ?

Merhaba arkadaşlar crack filan gereklimi ? bide driver işini nasıl halledecez şimdiden teşekkürler iyi iş kardeşim

Arkadaşlar 7012 çıkmış bulabilirmiyiz ?

arkadaşım ben daha ust surumu verdım build 7077 diyorum sen 7012 bahsedıyorsun yahu bir daha kontrol et ıstersen suanda en ıyı tkaıpcı benım suan build 7106 var oda çince o yuzden upload etmedım driver konusuna gelnce guncel vista drıverlarını ındır aktivasyon için serialler yada crackler mevcut

Win7 betanın eski sürümünden buna geçmeye gerek var mı?

matador sen trackmania daki matadormusun. ?

Win7 betanın eski sürümünden buna geçmeye gerek var mı?

pro bir kullanıcı değilsen geçmene gerek yok pek fazla değişiklik yok uzerınde bir kaç hata duzeltımı var yinede sen biirsin biraz daha beklersen bir surum daha sızabılır suan var ama çınce onun ıcın upload etmıyorum

Geri