Windows 7 Başlama Sorunu hikayesi ve Ubuntuya geçiş düşüncem !!!

Mahoo!

New member
Reaction score
0
Hakikaten sinir bozucu olmaya başladı bu win7
casper laptopum var canımdan bile çok sevdiğim ama bazen canına edesim geliyor.ben grafikerim ve malumunuz bilgisayarıma biton program kurmam ve ayar yapmam gerekiyor.ayda bir mutlaka win7nin başlama sorunuyla karşılaşmam ve her seferinde yeni bir windows kurup dosyalarımı kurtarıp yeniden bir windows düzeni oluşturmak çok ama çok canımı sıkıyor.Nedir kardeşim bu mesele?Geçen gece uyuya kalmışım yatağımda bi baktım laptop açık ülen dedim boşun elektrik yakıyoruz bi kapatayım 1-2 pgoram açık olduğu halde direkt başlattan kapata tıkladım ertesi gün laptop açılmıyor..sebep?başlama sorunu.arkadaşım sony kullanıyor ama içinde ubuntu kurulu hiçbi sorun yaşamıyor.Nedir bu zıkkımın kökünün çözümü?yani herseferinde ben bu problemlemi karşılacağım.Linux ubuntuya geçmeyi düşünüyorum aynı sorunlar ordada gelirmi karşıma yoksa laptopun donanımında bi sorun var garantiye götür bi göstermi dersiniz.Ne dersiniz ağalar?yoksa direk demirle girişeyimmi laptopa..

ilk önce sorununuz tam olarak nedir ? açılmama sorunu windows da mı yoksa pc demi ?

yani pc açılıyor ama windows mu açılmıyor yoksa pc hiç mi açılmıyor ?

şunu da söliyim casper pc almanız büyük bi hata olmuş ama inş sorunsuz kullanırsınız.

ilk önce sorununuz tam olarak nedir ? açılmama sorunu windows da mı yoksa pc demi ?

yani pc açılıyor ama windows mu açılmıyor yoksa pc hiç mi açılmıyor ?

şunu da söliyim casper pc almanız büyük bi hata olmuş ama inş sorunsuz kullanırsınız.

aynen dostum casper aldığım için bende pişmanım ama malum olan şemsiye açılmaz biliyorsun..
pc açılıyor ama laptopu kapatma sorunundan olsa gerek 4.defadır windows başlama sorunu gibi bişey gösteriyor.pc açılıyor windows7 ye geçiş yapıyor tam windows açılacakken mavi ekran çıkıyor ve baştan başlatıyor.baştan başlatırkende başlangıç sorunu çözme ekranını getirtmen gerekiyor burdada başlangıç sorunu çözecek SÖZDE ama sorunu çözemiyor.tek çözüm yeni bi windows kurmak olarak karşına çıkıyor..
problem donanımsalmı yoksa windowstanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bi arkadaş donanımsal dedi

bence sorununuz donanımsal.çünkü mavi ekranlar pek hayra alamet değildir.

pcnizi başlatırken F8 e basıp çekin devamlı gelen listeden sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak diyip pc yi başlatın.

yine mavi ekran gelicektir ama reset atmıcaktır.o mavi ekranda 0x00 gibi sayılar yazar o sayıları yazıp buraya kopyalayın yada google da araştırın o sayılar size sorunun nerde olduğunu söyliyecektir.

Ben yanlız yeni windows kurdum eski windows hala duruyor ama bir deneyeyim buraya yazayım sorunu

Geri