Beta sürümleri dahil bütüm w7 versiyonlarını kullandım.Nod32 w7 64 bit uyumlu sürümü mevcut...Ayrıca bende kendi kullandığım Orjinal 64/32 bit versiyonlu sürümü burda yayınladım,indirenlerdende herhangi bir şikayet duymadım.
Ultimate 64 bit kullanıyorum gayetde memnunum.Bazı cahil arkadaşlar kasperi daha w7 sürümü yayınlanmadan xp/vista sürümlerini w7 ye yüklemeye çalışarak yok kasıyor yok w7 kötü performans var diyerek şikayetlerinide okudum.
Lütfen bu tarz konular açarken kullandığınız programların w7 uyumlu sürümleri olup olmdığını kontrol edin.Yoksa eğer illa kullancam diyorsanız da,w7 ye yükleyerek zorlayıp çalışmıyor demeyin.
Efendi efendi xpnize vistanıza geri dönün.Hatayı kullandığınız programların güncel işletim sistemlerine uyumlu driverları çıkartmamakta arayın.
W7 hepimizi kandırmadı da sizi mi kandırdı 1 tek.Bu kadar da olmaz.Tavsiyem ultimate kullanmandır.İçinde 32/86 bit destekler.
MSN sağ köşede küçülmüyor w7 bozuk diyeni bile gördüm daha ne kadar zorlıcaklar merak ediyorum doğrusu.