windows 7 aktivasyon sorunu

musssa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu sabah geldiğimde windows 7 açılışta satın alın filan dedi..
ondan sonra da buradan indirdigim 3 aktivasyon da işe yaramadı..

bunun bi çözümü varmı yoksa windowsu yeniden mi kurmalıyım..

aynı sorun bendede war.simdi 3. crack programını denicem ama umudum kalmadı.buraya yazmaya bile zar zor geldim ztn masaüstünü göstermiyor satın aldan windowsun sitesine yönlendirdiginden oyle girebildim bura.ins. 3. indircegim düzeltir .

arkadaşlar bu sabah geldiğimde windows 7 açılışta satın alın filan dedi..
ondan sonra da buradan indirdigim 3 aktivasyon da işe yaramadı..

bunun bi çözümü varmı yoksa windowsu yeniden mi kurmalıyım..

aynı sorun bendede war.simdi 3. crack programını denicem ama umudum kalmadı.buraya yazmaya bile zar zor geldim ztn masaüstünü göstermiyor satın aldan windowsun sitesine yönlendirdiginden oyle girebildim bura.ins. 3. indircegim düzeltir .

Eğer windows açılıyorsa benim açtığım linkteki crack aktivasyon sorununuzu çözecektir garanti ederim.

http://www.hackhell.com/windows-7/640437-windows-7-aktivasyon-kirildicrack-iceride.html

malesef bu crackte işe yaramadı.bu crack i yapınca pc acılısta windowsunuzu orjinal yapın diye uyarı mesajı wermiyor ama ynede siyah bos bir ekranda sag altta orjinal windows diil diye yazıyor :S

şimdi aktivasyon yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatır. Ancak bu windows sürümü orjinal değil diye mesaj devam eder ve siyah arkaplan görürsün değiştiremezsin. Tekrar bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra o yazı kalkar ve en son kullandığın arka planı görürsün. Umarım böyle olur.

Geri