Windows 7 Aktivasyon Sorunu Yaşayanlar Buraya...

<<<DeFThELoG>>>

New member
Reaction score
0
Hayvanları Sevelim, Benim Gibisini Zor Görürsünüz
Öncelikle;
vereceğim linklerden birinden Windows 7 Loader programını indiriyoruz...

!!!Win7 Loader Rapidshare!!!
!!!Win7 Loader HotFile!!!

Rar Pass: defthelog@hackhell

Ardından sadece tek tıkla Windows 7 mizin aktivasyonunu değiştirmesini bekliyoruz...

Önemli:

Sadece ve sadece Ultimate Sürümler İçindir!!!

Programı rardan çıkarıp yönetici olarak çalıştır diyoruz...
18jk45.jpg

Karşımıza çıkan ekran bu şekilde...
6iu2rt.jpg

Ardından Forcefull seçilerek sadece ve sadece aktivasyon yapımına başlıyoruz. Key ile aktivasyon ileriki adımda...
905954.jpg

Ardından install diyerek silent [sessiz] kurulumun bitmesini bekliyoruz..
Ve bize sorduğu yeniden başlatılsınmı sorusuna evet deyip aktive edilmiş Windows 7 Keyfini sürüyoruz..

Eğer ben şirketteyim yada işyerim var derseniz ve serial ile aktivasyon yapalım..

Advanced seçiliyor..
2ho8e50.jpg

Ardından PC ye uygun konfigürasyon seçilerek install certificate and serial tıklanıyor..
9tfqtc.jpg

Benim pc DeLL ben onu seçtim...
2qmhp37.jpg

Yada kendi serialinizi girebilirsiniz Custom Serial seçeneği var...
6g8uxe.jpg

Ardından yeniden başlata evet denilerek aktivasyon tamamlanmış oluyor...

Buda aktive edilmiş Windows 7...

2vhw31u.jpg

Kolay gelsin...

Eğer üstteki yöntemle sorunu halledemediyseniz,
altta verdiğim linkteki dosyayı indirip Yönetici olarak çalıştıracaksınız...

O herşeyi kendi yapar lütfen bunu da soru yağmuruyla cevaplamayalım....

!!!Win7 Silence Loader CrossWorks HotFile!!!

Rar Pass: defthelog@hackhell

Ardından sadece tek tıkla Windows 7 mizin aktivasyonunu değiştirmesini bekliyoruz...

Önemli:

Tüm sürümlerde çalışması denenmiştir. Yönetici olarak çalıştırmazsanız sisteminiz zarar görebilir!!!

saolasın kardeşim eline sağlık... ;)

Harikasınız..çok kolay oldu bu :D

ÇoooooooK saolasın ya bende diyordum niye rapidden indiremiyorum diye saolasın :D

birader ben win7 ultimate yükledim haliyle korsan.baska bi carck sonrası bilgisayar açılışında 2 işletim sistemi var gibi açılıyor ve seçim yapmamı istiyor.yüklediğimi crack i kaldıramadım da.bi yardım edebilirseniz sevinirim.

birader ben win7 ultimate yükledim haliyle korsan.baska bi carck sonrası bilgisayar açılışında 2 işletim sistemi var gibi açılıyor ve seçim yapmamı istiyor.yüklediğimi crack i kaldıramadım da.bi yardım edebilirseniz sevinirim.

Bu linkin altında downloadı var.İndir,loader siliciyi çalıştır,kaldırır,bununla olmazsa,kurulum dvd sini tak,kuruluma gelince Windowsu onarını çalıştır,cracki kaldırır.Başarılar.

Download remove_w7ldr.rar from Sendspace.com - send big files the easy way

eline sağlık düzgün çalışan bir tek bu çıktı diğerleri fos win7 ultimate 64 bit sağlam çalıştı bilginize, ayrıca etkinleştirme için kalan gün sayısı ve windows orjinal değil yazılarıda kayboldu ellerine sağlık tekrar win7 yüklemektende kurtulmuş oldum ;)

PROGRAMI İNDİRDİM RARDAN ÇIKARDIM ÇALIŞTIRDIM İNSTALL AKTİF HALE GELMEDİĞİ GİBİ Forcefull DE AKTİF HALE GELMİYOR BEN DE WİNDOWS 7 KULLANIYORUM NOD 32 ANTİVİRÜS PROGRAMIKURULU 4 LÜK OLAN PROGRAM NEDEN ÇALIŞMAZ EĞER BANA YAZMAK İSTERSEN [email protected] kolaygelsin gene de teşekkürler BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER AMA BİR İSTEĞİM VAR PROGRAMLARIN NERDE HAT YAPTIĞINI BURALARA YAZARSAK DAHAVERİMLİ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

PROGRAMI İNDİRDİM RARDAN ÇIKARDIM ÇALIŞTIRDIM İNSTALL AKTİF HALE GELMEDİĞİ GİBİ Forcefull DE AKTİF HALE GELMİYOR BEN DE WİNDOWS 7 KULLANIYORUM NOD 32 ANTİVİRÜS PROGRAMIKURULU 4 LÜK OLAN PROGRAM NEDEN ÇALIŞMAZ EĞER BANA YAZMAK İSTERSEN [email protected] kolaygelsin gene de teşekkürler BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER AMA BİR İSTEĞİM VAR PROGRAMLARIN NERDE HAT YAPTIĞINI BURALARA YAZARSAK DAHAVERİMLİ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Win 7 Ultimate sürümlerinde çalışır , kurmuş olduğun sistem enterprice olmasın Bu bir...

2. si xp kullanısısın herhalde win 7 terfi ettin ama programı sağ tıkla yönetici olarak çalıştırman gerektiğini bilemediğinden kaynaklanmış olabilir..

Son olarak sisteminde geçerli SLIC sertifika yazılı ve sen deneme sürümünü kurup aktive etmişsin o sebepten görünmüyor bu da 3.

Arkadaşlar bende hata veriyo yawgünlerdir uğraşıyorum başka şeyler denedim aktifleştiremiyorum yardım lütfen!!!!!!!!

Bu da işe yaramıyo artık. etkinleştirmiyor. son 5 günüm. çözümü var mı?

Geri