Windows 7 İçin Şok İddia!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Windows 7 için şok iddia!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin, bilgileri NSA'ya açtığı iddia edildi.

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin, kullanıcı bilgilerini, Amerikan Ulusal İstihbarat Servisi'ne (NSA) açtığı iddia edildi.

Computer World dergisinde yer alan iddiaya göre, Microsoft ile NSA, Windows 7'yi hazırlarken Güvenlik Yönetmeliğine Uyum Kiti adlı bir proje geliştirdi.

Sözkonusu projenin, Amerikan istihbarat servislerinin gerektiğinde bilgisayarlara kullanıcının ruhu bile duymadan girme ve istediği bilgiyi alma imkanı verdiği iddia ediliyor.

Hem kamu hem de özel sektörde, Windows'un yaygın olarak kullanıldığı dikkate alındığında, Türkiye'nin ulusal güvenliğinin ne derece tehlike altında olduğu daha iyi anlaşılabilir.

Kaynak

korkacak birşey yok sadece idaa bu. zannedersem bilgisayar kullanan herkes bu varsayımları düşünmüştür.. ağ işleyişini kontrol altında tutarsan kimse bilgisayarını kullanamaz... çok iyi güvenlik yazılımları mevcut.. özellikle arka plana ağı kullanan programları kontrol etmek önemlidir.. yazılımlarla bunu sağlayabilirsiniz...
varsın NSA bilgisayarımdan benim tc kimlik numaramı alsın... bununlan ne halt yiyebilir... bu numara ile ajanmı gönderecek... :)

adamlar yapmıssa ruhumuz duymaz :D ne ağı ne güvenliği

adamlar yapmıssa ruhumuz duymaz :D ne ağı ne güvenliği
adamlar yappmışsa doğrudur mantığı ne kadar doğru... madem bu kadar iyilerdi de neden netin yasadışı en çok kullanıldığı ülke ABD... tek seçenekleri upload onuda hertürlü engelleyebilirsin... :001_huh:

benim bağlantı hızıyla bi halt çekemezler bi şarkı 2 saatte iniyo

ttnet in bir iyi yönü daha ortaya çıktı..
eminim ttnet güvenliğimizi düşündüğü için bize yavaş interneti pahalıya veriyor..:thumbdown:
teşekürler ttnet.:durdurun:durdurun

ne ağı ne güvenliği adamlar koskoca bankaları hackliyolar senn bilgisayarınamı giremicek..

agi pc deki bilgileri kuran onlar olduguna göre yapacak bir seyimiz yok kendi pc mizi kendimiz yapsak ok de simdi biraz zor alirlar yaparlar bizide uyuturlar teknoloji olmadikca daha cok seyler yaparlar ruhumuz duymaz

ne ağı ne güvenliği adamlar koskoca bankaları hackliyolar senn bilgisayarınamı giremicek..

gene adamlar yamış mantığı.. aptalın bilgisayarına her türlü girersin... orta düzeyli bir kulanıcının bilgisayaraını hacklamak o kadar kolay değil... esasen konuda bu değil.. arka kapıdan bahsediyor konu; böyle birşey olsa şimdiye kadar çoktan açığa çıkmıştı.. windowsun kilidini kıran bunuda bilir muhakkak...
NSA kalkıp banka hack lıyacak da değil herhalde... esas tehlike bireysel kullanıcıların kendisi... banka hacklıyomuş... çoçuk oyuncağımı bu... tabi açık kapı bırakırsan hırsıza davetiye çıkarırsın... o ayrı mesele...
neyse laf ebeliği yapmıyalım... benim bütün ağ kapılarım açık isteyen gelsin bir çay içeriz... :durdurun

Geri