window7 ekran çözünürlük sorunu lütfen yardım

ultrasin

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar

bugün vistadan 7 ye gectim, fakat ekran kartında bir problem var tam olarak tanımıyor sanırım, AMD Turion 64 sistem,ekran kartıda ATI Radeon X1200,

çözünürlük 1280x800 den yukarı secenek vermiyor,ayrıca dosya kenarları görev cubuguda mat mavi olarak kaldı aero temaları işlemiyor.ATI nin sitesinden driverlerı indirip kurdumda ama hala değişiklik yok.yardım edebilir misiniz ?

windows ekran kartına 3.5 üzerinde bir puan vermesi lazım ki rahat kullanabilesin eğer 3 ün altındaysa xp ye devam et derim

dostum bendede aynı sorun vardı sanırım senin pc biraz eski öyle dimi benim öyleydide :D sende yine iyi bende daha fenası vardı 800*600 den başka seçemiyordum sonra baktım olmuyor xp devam ettim sorun şu olabilir

ekran kartının driverini tam yüklememiş olabilir sen birde kendin yükle ( Güncelle ) olursa olur olmazsa win 7 den umdunu kes google nin altını üstüne getirdim yok çözümü bulamadım :D

aero temalarının devre dışı kalması ya ekran kartı driver ının tam yüklenmediğine işarettir yada ekran kartın win 7 için yeterli değildir.

bende intel in ekran kartı var ama bi problem yok.

Geri