windos yazılım koruma

tayfunt

New member
Reaction score
0
arkadaslar benim soru size 3 tane tek baslıkta sormak istedim bu konulardadi bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim

1. pc acınca masa ustu gelmiyor ve ctrl alt delete yaparak oturumu kapat diyip öle geliyor

2 . sorum ise ben bazen windos kötu amclı progları silme aygıtı ile vürüsleri siliyordum ve tekrar acmayı unutttumn

3. sorum ise msn bi ara unicows dll istiyor du bende www.dll-files.com aldım msn yapıstırdım bu seferde her acılıs calısmıyor bastan yuklüyorum ne yapayım arkadaslar bana yardımcı olursunuz sevinirim iyi aksam

cevap

Yazdıklarını anlamak inan çok güç. Bazen burada Azeri yada Türkmen arkadaşlarımız oluyor onları anlamak güç oluyor sanırım sen de onlardan birisin. Bu yüzden cevabımın sana yardımcı olabilevceğinden emin değilim.

Anlayabildiğim kadarıyla Windows açılışta masa üstünü yükleyemiyor diyorsun. Ardından Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonu kullanak oturumu kapanmaya zorladığını belirtmişsin.
Oturum açılışı sırasında sistem kararsız kalsa Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonunu kullanamazsın. Demek ki oturum açıyorsun. Ama tam olarak birtakım şeyler yüklenmiyor.Masa üstü gelmiyor demekle neyi kasdettiğini pek anlayamadım.

Ve bu hatayı kullandığın ama bi ara kullanmayı ihmal ettiğin Antivirüs programına bağlıyorsun
Ewet daha önce sistemine girmiş bir virüs tahribat yaptığı için böyle bir durumla karşı karşıya gelmiş olabilirsin.

unicows.dll hatasına gelirsek basit bir deyişle bahsi geçen dosya değişik dillerde karakter desteği sağlamaya yarayan bir standarttır. Sanırım Windows 98 yada Win ME kullanıyorsun. Bu işletim sistemlerinden vazgeçerek işe başlarsan çok daha yararlı olur senin için. Fırsatın varsa işletim sistemini yükselt çünkü artık biliyorsun microsft ürünlerinde eski işletim sistemi sürümlerine destek vermiyorlar. Yada MSN 6.0 kullanmaya devam et bu hatayı alacağını sanmıyorum. :)

unicows.dll sorunu için önce MSN ni program ekle kaldır dan kaldır. aşağıdan bu dosyayı indir:
http://www.microsoft.com/downloads/...d7-ed06-4f0d-80a4-2a7eeaee17e2&DisplayLang=en

ve çalıştır.

Kolay gelsin

Edit: Pm atma konu başlığından devam et.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun. bilgisayarının donanımları nelerdir?

1. soruna cevap degilde soyle bir yaklasimda bulunabilirim
service pack 2 yi muhtemelen siteden update degilde heralde tezgahta buldugun bi cd den yukledin cd den yukleyince boyle aksakliklar soz konusu olabiliyo caresini bilmiyorum ama siteden update edince nedense daha cok verim alinabiliyo

benim sorum ise ben laptop kullaniyorum , aldigimda service pack 2 daha cikamamisti benim dusuncem suki microsoft onceden sahip olunan xp lere bence service pack2 yollamali sayet bu uygulama varsa bana halen gelmis degil bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?

bi ara istek üzerine dağıtılıyodu ama bi işletim sistemi yaması üzerinden neredeyse yıl geçti ...;)

tayfunt' Alıntı:
1. pc acınca masa ustu gelmiyor ve ctrl alt delete yaparak oturumu kapat diyip öle geliyor

2 . sorum ise ben bazen windos kötu amclı progları silme aygıtı ile vürüsleri siliyordum ve tekrar acmayı unutttumn

Aynı sorun daha önce başıma geldi şöyle çözdüm

bilgisayar açılırken f8 tuşuna bas ve bilgisyarı güvenli modta çalıştır.

güvenli modta iken kurmuş olduğun antivirus programı başlat-denetim masası-program ekle kaldırdan kaldır

restart yap

tekrar güvenli modta aç antivirus programını kur

restart yap

güvenli modta çalıştır.

Antivirus programınla fullsystem tarama yaptır

sorun hallolacaktır kolay gelsin

masa üstü gelmiyor dedii arqadashın explorer in onceliq sıqıntısı yashamasndan qaynaqlanıor we bunu ishlemi iptal edip yeni ishlem diereq gidere bilrsn.. yani masa üstü gelmediinde explorer i sonlandr we tr chalıshdr.. emin ol osaman geliceqdr masa üstü.. ama bu gechici bi chösm olr senin ichn xp Cd sinitaq we recowery console qullanaraq xp i onar derim sorun un ortadan qalqacaqdr shu DLL ye gelince de recovery console da o dll i geri alabilirsn..

eer sorun un dwm ediosa we detaylı bir yardıma ihtiyacın olrsa pm at Msnden qonushalım..

Geri