win98 ve win ME ?

xblue

Banned
Reaction score
0
arklar bana winme ve win98 i kurmayı bilen varsa resimli olarak anlatırsa memnun olurum????:) ben de şu anda xp pro sp2 yüklü ve hard diskim NTFS olarak biçimlendirilmiş::::.
:sigara:

kardeşim win 98 yükle ama win me den olabildiğince uzak dur....

bende o a.k yüklü hiç memnun değilim....

yeni pc alcam diye şimdi idareten bunla takılıyoq

arkım

arkım ben nasıl yüklendiğini soruyorum nasıl yüklüycez sen anlatırsan ii olur:)

oncelikle windows xp service pack 2 yuklu ntfs'li bir sisteme windows 98 se veya winme kuramassin. oncelikle sabit diski bicimlendirip fat 32 bolum olusturacaksin ve Win98 acilis cd'si yardimi ile sistemi Cd destegi ile baslattiktan sonra kur'a Windows98/Me cd sini takip kur'a baslayacaksin. kurulum zor deildir. ekrani takip etmen yeterli. sdc hangi sistemi kurmak istedigine karar vereceksin. winme veya win98 se. kolay gelsin ii forumlar

arklar ben işte nasıl fat 32 yapıp kurucaz onu soruyorum bana resimli anlatabilirmisiniz?veya xp nin kinde program yapmışlar formatı öğrenmek için onun gibi bişey lazım ama win98 weya winme olucak

pekala win98 de ntfs dosya biçimi ile biçimlendirilmiş hdd ye ulaşmak için bir yöntem bilen varmi ( sakına format atip fat32 yap demeyin bu hali ile ulaşmak istiyorum )

ntfs reader lar war google dan aratırsan bi dunya cikar herhangi birini kullanabilirisn

2 sene me kullandım. bence 98 den daha avantajlı ve daha kullanıslı

win98 cd tak. Ms-dos düş. fdisk komutunu çalıştır. FDISK sonucu hdd her şey silinir. Tüm bölümleri silip. Yeni bölüm oluşturacaksın. Reset at. Vede tekrar format çekmen lazım. Bu işlerden sonra. Wİn98 kurarsın. Forumda FDISK adında bilgi var.

Geri