Win7'de Video Sorunu

lemoncolik

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sorun pcm'de videolar slow şeklinde oynatılıyor yavaş (yani ağır çekimde) bu olay net içinde geçerli youtube'da videolarda aynı şekilde
çözüm olarak;
-Anakartın üstündeki ekran kartının driverını kurdum olmadı
-Flash yeniledim olmadı
-Java yükledim olmadı
-microsoft net frame work4 kurdum olmadı
-

sorun her neyse format dahi attım yinede olmadı pc daha yeni ofiste kullanılan bir pc

-Anakart GİGABYTE: GA-MA74GMT-S2
-Amd Athlon(tm) ll*2 260 processor 3.20 GHz işlemci
-2gb Ram
-500GB Harddisk
-Widows 7 Ultimate 64bit işletim sistemi

arkadaşlar lütfen yardım edebilirseniz şimdiden teşekkürler.

İşletim sistemini 32 bit olarak değiştirdiğinde sorunun çözüle bilir . denemekte fayda var

asagidaki I H T I M A L L E R I düsünmek mümkün,
antivir porgrami olabilir,kaspersky
eski browser ie.6 veya f.fox 2vs,
internet DSL hiziniz paket indirmeyle<puffering> modem arasinda giris yaparken ön bellek icin yeterli alani kullanamiyor olabilir,,!gecici alani cogaltin,,
browser java uygulamalarindaki scriptleri bloke edilmis olabilir,!
Videolar bilgisayarinizda gerekli videocodec yoksa cevirmek zorunda kalabilir,bu da süreyi uzatir
,islemci veya grafik karti cok isiniyorsa fan yetersiz veya kirlenip tikanmissa Iletkenlikde isi yüksekligi islemlerin hizli yapilmasini engeller, video da yavaslik yasatabilir,,
ayrica bilgisayarda trojan veya virus ihtimali icin deepscan le köklü scan yapini, bunun icin boot cd lerle isletim systemi baslamadan direk dvd den virusve trojan scann baslatin, kolay gelsin, hayirli forumlar dilerim

asagidaki I H T I M A L L E R I düsünmek mümkün,
antivir porgrami olabilir,kaspersky
eski browser ie.6 veya f.fox 2vs,
internet DSL hiziniz paket indirmeyle<puffering> modem arasinda giris yaparken ön bellek icin yeterli alani kullanamiyor olabilir,,!gecici alani cogaltin,,
browser java uygulamalarindaki scriptleri bloke edilmis olabilir,!
Videolar bilgisayarinizda gerekli videocodec yoksa cevirmek zorunda kalabilir,bu da süreyi uzatir
,islemci veya grafik karti cok isiniyorsa fan yetersiz veya kirlenip tikanmissa Iletkenlikde isi yüksekligi islemlerin hizli yapilmasini engeller, video da yavaslik yasatabilir,,
ayrica bilgisayarda trojan veya virus ihtimali icin deepscan le köklü scan yapini, bunun icin boot cd lerle isletim systemi baslamadan direk dvd den virusve trojan scann baslatin, kolay gelsin, hayirli forumlar dilerim

evet katılıyorum kesinlikle bunların olma şansı daha yükse ben çakışan bir program olabilir diye düşünmüştüm .

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim sorunu işletim sistemini 32bit olarak değiştirilerek halledebildik sağolun .

arkadaşlar benim 32 bit ama win7 kurunca media ların hepsinde videoları açtım kmp gom vlc mpclassic ama bir türlü görüntü netleşmedi problem neyden kaynaklanır benim zaten 32 bit anlamlandıramadım win7 kurunca oldu bu durum yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba

Geri