Win7'de APPCRASH hatası

doğa47

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar düne kadar böyle bi sorun yoktu hatta dün öğlen flash kullandım kapattım akşam bu hatayı vermeye başladı az önce fahrenheit oyununu yükledim ordada aynı hatayı verdi ve birkaç farklı programdada nette çözüm yok

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: Flash.exe
Uygulama Sürümü: 11.0.0.485
Uygulama Zaman Damgası: 4badda9d
Hata Modülü Adı: Flash.exe
Hata Modülü Sürümü: 11.0.0.485
Hata Modülü Zaman Damgası: 4badda9d
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 005c0478
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Ne yapabilirim?

BiLgisayaranıza buLaşan bir virüs bu soruna neden oLuyor..

BiLgisayarınızı virüs tarayıcı iLe taratın..

Veya

Fix AppCrash Error Repair

Buradan fix yazıLımını deneyin.

KoLay geLsin..

BiLgisayaranıza buLaşan bir virüs bu soruna neden oLuyor..

BiLgisayarınızı virüs tarayıcı iLe taratın..

Veya

Fix AppCrash Error Repair

Buradan fix yazıLımını deneyin.

KoLay geLsin..

Kardeş burdaki programlar fake !
hepsini denedim sözde bi ton arama yapıyor sonundada satın almanı istiyor.Nette araştırdım bu programların tamamının fake olduğu yönünde bi sürü yazılar var

Arkadaşlar düne kadar böyle bi sorun yoktu hatta dün öğlen flash kullandım kapattım akşam bu hatayı vermeye başladı az önce fahrenheit oyununu yükledim ordada aynı hatayı verdi ve birkaç farklı programdada nette çözüm yok

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: Flash.exe
Uygulama Sürümü: 11.0.0.485
Uygulama Zaman Damgası: 4badda9d
Hata Modülü Adı: Flash.exe
Hata Modülü Sürümü: 11.0.0.485
Hata Modülü Zaman Damgası: 4badda9d
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 005c0478
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Ne yapabilirim?

Hiç bi şey yapamazsın. Bende bu hatadan muzdaribim. Bu hatayı bir oyunu açarken yaşıyorum. Kısacası henüz bir çözümü yok. Xp'ye dönüş kesin çözüm.

Kardeş burdaki programlar fake !
hepsini denedim sözde bi ton arama yapıyor sonundada satın almanı istiyor.Nette araştırdım bu programların tamamının fake olduğu yönünde bi sürü yazılar var

Fake ne aLaka ya : )

Sana beLirtiyorum diyorum ki bu soruna biLgisayarına buLaşan virüsLer neden oLuyor..Varsa kendi tarayıcından virüs taraması yap..Bu verdiğim Link fake faLan değiL..İşine yaramamış oLabiLir ama bu fake oLması anLamına geLmiyor..: )

http://pcperformanceclinic.com/actions/downloadregcure.php?source=Java-article

Bu programı dene bakaLım,fake demezsin inşaLLah..=)

Fake ne aLaka ya : )

Sana beLirtiyorum diyorum ki bu soruna biLgisayarına buLaşan virüsLer neden oLuyor..Varsa kendi tarayıcından virüs taraması yap..Bu verdiğim Link fake faLan değiL..İşine yaramamış oLabiLir ama bu fake oLması anLamına geLmiyor..: )

http://pcperformanceclinic.com/actions/downloadregcure.php?source=Java-article

Bu programı dene bakaLım,fake demezsin inşaLLah..=)

Kardeşim o verdiğin ilk linkteki programları kullandınmı daha önce?Ben onun haricinde bi sitesi daha var ordaki program olmak üzere 3 farklı program denedim arayüz yapıları aynı bitek renkleri farklı 3üde fake.Youtubeye girip bu programların ismini yazdımı sonuçlara bir bak.Herkes uyarıyor bu programlarla ilgili.
Yani fake değillersede kullanamıyorsun çünkü serial ve kayıt istiyor ve internette seriali yok öyle söylim

Son verdiğin linkide bi inceliyorum şimdi.Serial falan istiyormu?

edit : regcure programıda diğerleri gibi..kayıt istiyor işlem yapmıyor..

Kardeşim o verdiğin ilk linkteki programları kullandınmı daha önce?Ben onun haricinde bi sitesi daha var ordaki program olmak üzere 3 farklı program denedim arayüz yapıları aynı bitek renkleri farklı 3üde fake.Youtubeye girip bu programların ismini yazdımı sonuçlara bir bak.Herkes uyarıyor bu programlarla ilgili.
Yani fake değillersede kullanamıyorsun çünkü serial ve kayıt istiyor ve internette seriali yok öyle söylim

Son verdiğin linkide bi inceliyorum şimdi.Serial falan istiyormu?

edit : regcure programıda diğerleri gibi..kayıt istiyor işlem yapmıyor..

Resimde gördüğün gibi program gayet güzeL çaLışıyor ve işLem yapıyor..Sadece işLem yaptıktan sonra programı full oLarak kuLLanmak istiyormusunuz diye soruyor,hayır diyip geçiyorsun..Bu kadar

Boşuna çabalıyorsunuz.. 3 farklı antivirüs programıyla tarattım sistemim temiz. Tune Up, Pc Healt, SystemCare ile de taratma yapıp reg. dosyalarını v.s. düzelttim.. Sonuç değişmedi :D Ya apprach ile yaşamayı öğreneceksin ya da Xpye geçeceksin :) Format atıp sistemi yeniden kurmak ne denli çözüm olur bilmiyorum ama..

Boşuna çabalıyorsunuz.. 3 farklı antivirüs programıyla tarattım sistemim temiz. Tune Up, Pc Healt, SystemCare ile de taratma yapıp reg. dosyalarını v.s. düzelttim.. Sonuç değişmedi :D Ya apprach ile yaşamayı öğreneceksin ya da Xpye geçeceksin :) Format atıp sistemi yeniden kurmak ne denli çözüm olur bilmiyorum ama..

Dostum yardımcı oLmak her zaman iyidir..=)

Bu soruna bir virüs neden oLuyor ve o virüsü bir şekiLde yokedebiLirsen sorunu çözmüş oLuyorsun..

Bunun mücadeLesinde şu anda arkadaş,umarım bir sonuca varır..

kardeş bende bi aralar xp ye dönmeyi düşündüm ama benim laptop 64bit ve benim laptopta 3ds max ten tut maya'ya ps flash illustrator gibi programlar çalışıyor ve xpninde 64bit türkçe versiyonu sorunlu o yüzden dönemiyorum.2 gündür alıyorum bu problemi elbet vardır bi çaresi kafaya koydum yapıcam =)

Dostum yardımcı oLmak her zaman iyidir..=)

Bu soruna bir virüs neden oLuyor ve o virüsü bir şekiLde yokedebiLirsen sorunu çözmüş oLuyorsun..

Bunun mücadeLesinde şu anda arkadaş,umarım bir sonuca varır..

kardeş bende olmuyor anlamadım bi türlü hayıra tıkladım ama sendeki gibi fix işlemi yapmadı bende 0da duruyor

doğa47 eğer bu problemi çözersen buraya nasıl halletiğini yazarsan sevinirim. Ki bende şu illet hatadan kurtulayım..

Dostum şu yöntemi de bi denermisin?

-BiLgisayarım a sağ tıkla.

-AçıLan pencereden “GeLişmiş Sistem ayarLarı” nı seç.

-AçıLan pencereden Performans grubundaki AyarLar… butonuna bas.

-Son oLarak açıLan pencerede ‘ Veri Yürütme EngeLLemesi ‘ sekmesine geL ve ekLe butonu iLe APPCRASH hatası veren uyguLamayı seçip buraya ekLe. Ardından uyguLa de.

bu cevap verildimi bilmiyorum ama şunu bir denermisin. Şayet olmazsa diğer arkadaşlarımızın bilgilerinden de faydalanmak için zaman gerek... umarım olur ( alıntıdır )

1. Masaüstünde Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın ve Properties (Özellikler) açın.
2. Advanced system settings (Gelişmiş Sistem Ayarları) tıklayın.
3. Advanced (Gelişmiş) sekmesini açın.
4. Data Execution Prevention (veri Yürütme Engellemesi) sekmesine gidin.
5. Turn on DEP for all programs and services except those I select (tüm programlar ve Seçtiklerim dışında kalan hizmetleri için DEP aç) kısmını işaretleyin ve uygulayın.
6. Bilgisayarı yeniden başlatın.

bu cevap verildimi bilmiyorum ama şunu bir denermisin. Şayet olmazsa diğer arkadaşlarımızın bilgilerinden de faydalanmak için zaman gerek... umarım olur ( alıntıdır )

1. Masaüstünde Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın ve Properties (Özellikler) açın.
2. Advanced system settings (Gelişmiş Sistem Ayarları) tıklayın.
3. Advanced (Gelişmiş) sekmesini açın.
4. Data Execution Prevention (veri Yürütme Engellemesi) sekmesine gidin.
5. Turn on DEP for all programs and services except those I select (tüm programlar ve Seçtiklerim dışında kalan hizmetleri için DEP aç) kısmını işaretleyin ve uygulayın.
6. Bilgisayarı yeniden başlatın.

teşekkür ederim dostum ancak bu yöntemide denedim.Program veya oyun,açılıyor ama bu hatayı tekrardan veriyor.

Geri