[Win7 Sadece 30Mb ] Windows7 Ultimate 32 Bit x86 Orj. TR Ultra Sıkıştırma + Activator

Ab-ı Bâde Reng

New member
Reaction score
0
2dqlpg8.jpg

Windows 7 Ultimate 32 Bit x86 Orjinal Türkçe Ultra Sıkıştırma Tek Link + Activator

Dosyayı bizzat kendim indirip içeriğini kontrol ettim ve upload ettim. Dosya boyutu 33 Mb olmasına ragmen içerisinden 2.2 Gb lık bir dosya çıkıyor dosya içerisinde windows 7 ultimate türkçe 32 bit .iso dosyası ve activator’s klasörü yer alıyor.

Dosya hakkında kimi arkadaşlar olumlu kimileri ise olumsuz sonuçlarla karşılaştılar. Fakat bizzat kendim yükleme işlemini gerçekleştirmedim.

Bundan Dolayı Eğer Çalışmazsa Yok Çalışmıyor Niye Bozuk Paylaşım Yapıyorsun Gibi Yorumlar Yazmayınız. Çalışmıyorsa Çalışmıyor Demeniz Yeterli...

Deneyen aradaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

1z178sl.png

RapidShare :
http://rapidshare.com/files/363144799/Ab-__B_de_Reng_-_Windows.7.Ultimate.Orjinal.Tuerk_e.32Bit.rar

HElalin Var Kardeşiim Eline Saglık Çok Güzel Olmuş bi ara İndirim yaw :))))

Eline sağlık kardeşim

deneyen arkadaşlar var mı sorun var mı acaba

Bu dosyayı kim çalıştırırsa bu konuda bir ilk olarak tarihteki yerini alacaktır. :)

"tarihe geçmek için" indiriyorum dosyayı :)

(bi de x64 olsaydı değme keyfime..)
________

indirdim 2.21 gb lık iso dosyasını indirip kurmaya çalıştım ama kurmaya çalıştığım sistem x64 olduğu için zannedersem hata veriyor.. başka bir sistemde boot edip deneyeceğim..

verdiği hata:

"H:\SPWIZENG.DLL uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin vaye destek için sistem yöneticinize vaye yazılım satıcısına başvurun."

Kardeş Peki Vista'yı Böyle Yapabilirmisin ???

Yaparsan Çok Güzel Olur

hocem sıkıstırma super fakat calısmıyor gercektende 2gb iso cıkıyor lakin calıstıramadık yukardaki arkadasımızın dedigi problem var

Geri