Win7 nin yeni arayüzü?

sananesana

Banned
Reaction score
0
win7 nin yeni arayüzü nasıl olacak. şuan vista ile aynı "yeni taskbar hariç". bütün diğer arayüzler vista gibi. bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

microsoft bu şekilde win7 yi piyasaya sürerse büyük bir tepki alabilir. özellikle vista nın akibetinden sonra. nasılkki xp den vistaya geçişte bütün arayüz nasıl değiştiyse vista dan win7 ye geçişte de aynı olmalı.

bir işletim sistemini sadece görünüşü ile yargılıyorsan sen sadece müzik dinleyen oyun oynayan film izleyen birisin demektir... işletim sistemi demek sadece sadece görünüm degildir görünüm/performanstır
eger vistayı sevdiysen en az 1 kere kur bakalım bunu begenecekmisin....bence bayılacaksın ve vista da neymiş diceksin....

bir işletim sisteminden herkes aynı şeyibeklemez, sen de bir yazılım uzmanı falan değilsin sanırsam. burada gelişimin frklı yüzlerinden bahsediyorum. insan psikolojisi bir şey yeni oldumu bunun yeni bir arayüzünün de olmasını ister. sen bir telefon alacaksan tipinin aynı kalmasını istemezsin dimi.yeni özellikler yanında yeni bir de yüz istersin. iste win7 de buna benzer bişey. insanlar (bence) bu şekilde çıktığında vistanın kopyası diyebilir. arayüz ve alt arayüzler aynı olunca ters bir tepki yaratabilir.

ayrıca varsayın ki ben pc yi oyun + müzik için kullanıyorum. şu bir gerçek ki kullananların %80 i bunun için kullanıyor. yani bunu win7 satışları için küçümseme bence.

hız ve performansta linux çok iyidir ama kimse kullanmaz sesbebi küçümsenen oyunlar ve ıvır zıvırprogramlardır bunu biliyorsunuz...

hakaret ettiysem affola sanki sinirli gibi yazmışsınız...

cvp veriyorum bende biliyorum yeni yüz yeni imaj olayını ama farklı temalar kullanarak farklı pinleme olayı olsun zaten arayüzde farklılıklar var birde zaten vistanın stabilite edilmiş hali windows 7 ....ayarlar vista sürücülerinini tamamı ile uyumlu...

bu şeşilde vin7 ;vistanın daha stabil sp3 dür

Geri