Win7 loader hatası yardım !!

berefast

New member
Reaction score
0
arkadaslar win7 loaderın butun surumlerını ındırdım en son cıkan 2.0.0 sürümünüde indirdim ama tıklayınca ınstall gelmıyor sağ üstte yeşil ısık yanıyor ama ınstall gelmıyor ne yapmam gerekiyor bi yardım lütfen:crying:

yada bildiğiniz iyi win7 aktivitasyon programı varsa onuda yazarsanız sevinirim nolur yardım !!

eve gidince benim kullandığımı veririm sana sorun kalmaz kesin çözüm. Ama bi kaç saat bekliycen kardeş

bugun olmassa yarında beklıyo olucam sımdııden teşekkürler

yok kardes olmuyo neden olabılır acaba ?

valla anlamadım kardeşim. Ben hep bunu kullanıyorum. bekle bakalım biraz belki bilen biri çıkar.

Windows loader ile daha önce aktivasyon yapmışsan ve başarılı olmadıysa netin açık olarak veya yönetici olarak çalıştırmadığından dolayı olabilir.
Windows 7 loader programından install menüsü silik ise Uninstall menüsü çalışır durumda olması lazım. Uninstall menüsüne tıklayarak daha önce başarılı olmayan fakat kayıt defterine kaydettiği lisans anahtarını sil
bilgisayarını yeniden başlat ve programı yönetici olarak çalıştır eğer yeşil ışık yanıyor ve install menüsü çalışır durumda ise netin kapalı olarak aktivite et..Yine olmazsa şu linkteki programı indirp birde bunu dene

Download Windows 7 OEM Brander 1.6.rar

kardeş interneti kapatıyorum ama gene olmuyor hiç yukleyemedım ben win7 loaderı kı unıstall cıksın :S unıstall ve ınstall kapalı durumda hep :S verdiğin programı bi deniyim .

kardeş bu arada ben bu programı nasıl kullanıcam bi yardımcı olurmusun ?

peki o programı nasıl kulanacaz anlatırsan sevinirim

Windows loader ile daha önce aktivasyon yapmışsan ve başarılı olmadıysa netin açık olarak veya yönetici olarak çalıştırmadığından dolayı olabilir.
Windows 7 loader programından install menüsü silik ise Uninstall menüsü çalışır durumda olması lazım. Uninstall menüsüne tıklayarak daha önce başarılı olmayan fakat kayıt defterine kaydettiği lisans anahtarını sil
bilgisayarını yeniden başlat ve programı yönetici olarak çalıştır eğer yeşil ışık yanıyor ve install menüsü çalışır durumda ise netin kapalı olarak aktivite et..Yine olmazsa şu linkteki programı indirp birde bunu dene

Download Windows 7 OEM Brander 1.6.rar

dostum bahsetiğin bu programı nasıl kulanacaz ben ondan pek bişey anlamadım

Windows 7 OEM Brander dosyasını yönetici olarak çalıştırın
program açıldığında sağ üst bölümde Certificate-Product Key bölümüne tıklayın
Check Key bölümüne tıklayarak bekleyin ve lisans olduğuna dair bir pano çıkacak
hepsi bu kadar

Windows 7 OEM Brander dosyasını yönetici olarak çalıştırın
program açıldığında sağ üst bölümde Certificate-Product Key bölümüne tıklayın
Check Key bölümüne tıklayarak bekleyin ve lisans olduğuna dair bir pano çıkacak
hepsi bu kadar

teşekürler dostum ama pek bir işe yaramadı:tongue_smilie:

asagidan indirecegin LOADER yönetici olarak baslatip ilk önce UNINSTAL edeceksin, sonrasinda bilgisayari, tamamen kapatip bir daha acdikdan sonra yine yönetici olarak ayni loader'i baslatip bu sefer INSTALL tusu'na basmak suretiyle yönerggeleri takip edip (SAABIRLA) Bilgisayarinizin bir daha baslatilmasi icin kapatmaniz gerekecek, bu ayri bir partition olusturabildiginden kendiliginden boot edip microsoft un aradigi logo yu :) baska bir partitionda göstererek esas isletim sisteminin >bILGISAYAR>SAGTIK>ÖZELLIKLER> En asagida sagdaki resmi logo'yu yerlestirmis ve sizi de orjinal bir ürün sahibi yapacak, olay bu, kolay gelsin, hayirli forumlar,
Windows 7 Loader v1.9.5<br>Boschwer.rar download - Free File Web Hosting

Geri