win7 den vistaya geçiş??? yardım

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarıma win 7 yi kurdum ama şimdi vistaya geçmem gerekiyor.Bilgisayarımın kurtarma dvdlerini almıştım yüklüyor vistayı ama tam açılacakken ingilizce bi hata veriyor ve restart atıyor ne yapmam lazım.acil çünkü yarın bilgisayaru servise göndemem egrekiyor vistaya dönüştürmeliyim bilen var mı acaba

Ayni yere kurmuyorsunuzdur insallah cünkü alt versiyondan üst versiyona ait bir gecis ancak üst versiyon DVD si ile format landikdan sonra istenilen yeni altversiyon isletim sistemi hardiskin ayni bos alanina yeniden recovery dvd ' yardimiyla yapilmali,bu yolu izlediyseniz kuratarma DVD lerinde eksik kopyalanamayan vs, olabilir, forumdan ayni versiyonu orijnal sekliyle ayni olacak sekilde yeniden indirmenizi tavsiye ederim,
hata codu nu alabilirseniz buraya konu daha iyi anlasilacak,,

hdd partıtıonlarında güncelleme ve kalıntılar vardır alt işletim sistemine geçerken uyarı alman gayet doğal
şimdi:
verilerini yedekleyerek hdd partıtıonlar halinde yada tüm olarak biçimlendirmeden yapabilecek bir şey yok
sonra formatı sıkıntısız halledersin kardeşim
kolay gelsin

yok kurtarma dvdleri eksiksiz sorun yoktu önceden denedim win 7 64 biti yükledim sonra recoveryle vista32 bite geçecektim kurdu güzelce tam açılacak The system registry contains invaild file paths.Installation cannot proceed.This system image was applied without guaranteeing that drive-letter assignments would match across computers.

diye bi yazı çıkıo tmm deyince res atıo bilgsayar

yedeğin yoksa çak formatı gitsin... çak derken, sistem kurulu olmadan ver cihazı...anladıı ????

İnstal ederken oldu abi, Eller Önde bağlı, peki clik

yedeğin yoksa çak formatı gitsin... çak derken, sistem kurulu olmadan ver cihazı...anladıı ????

İnstal ederken oldu abi, Eller Önde bağlı, peki clik

:):)walla öyle yapcaz artık win 7 yi kurup göndersem almazlar demi

Geri