win7 crack yardım

yamyum

New member
Reaction score
0
x86 kullanıyorum lenovo laptopta. forumdaki birçok cracki denedim bi kaç gün sonra tekrar orjinal değil diyor. ne yapmalıyım. güncellemelerden kaldırabilir miyim o orjinallikle ilgili olanı. bir de hangi crack i kullanmalıyım.. eski crackleri nasıl kaldırırım.

x86 kullanıyorum lenovo laptopta. forumdaki birçok cracki denedim bi kaç gün sonra tekrar orjinal değil diyor. ne yapmalıyım. güncellemelerden kaldırabilir miyim o orjinallikle ilgili olanı. bir de hangi crack i kullanmalıyım.. eski crackleri nasıl kaldırırım.

hangi crackı yaparsanız yapın eğer siz güncellemeleri otomatik yaparsanız,ne kadar güncelleme varsa hepsini yapmasına izin verirseniz habire yakalanırsınız.

hangi crackı kullandığının pek bi önemi yok.

önemli olan nokta:güncellemeleri yaparken otomatik değil manual yapman yani güncellemeleri kendin seç.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Windows Update\Ayarları değiştir

buraya gel buradan güncellemeleri denetle ancak karşıdan yükleme ve kurma konusunda kararı bana bırak de.

güncelleme listesi karşına geldiğinde güncellemelere tek tek tıkla sağda olan açıklamalarını oku.

orada aktivasyon yada korsan kullanım ile ilgili yada lisans ile ilgili bişi derse yapma.

ben bunlara dikkat ediyorum bir kere bile yakalanmadım...

Geri