win7 BeTa_1 build 7000 tek link torrent İndiR...!!!!

arkadaslar ilgilenemdim bi süredir k.bakmayın linki kontrol ettim iniyor sorun yasayan arkadasımız modemini resetlersen sorunun hallolabılır..

dwdlerı harcayan arkadaslar en dusuk hızda yazarsanız dwdlerınızı sorun olmaz hızlı yazdım bende yaktım bı tane silinebilir dwdmi tabi silip hallettım ayrı :D

arkadasım rar şifresi torrent dsyasına koyulan sifre işte bunda anlasılmicak bişi yok we kocaman yazıyo :D

dostum eline sağlık güzel calısma olmus... tesekkurler...

ya dostum hepsini anladım da ben bu torrent dosyasını zshare den indiremedim bi yardımcı olursan sevinirim yada rapide koyabilirsen makbule geçer
paylaşımın için de saol bu arada

ilk defa torenti denedim çok yavaş iniyor bu normal mi, ben daha hızlı iner zannediyordum. böyle giderse üç günde belki biter.

port mu nasıl yani ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz arties rt 104

teşekkürler indirip kurdum internete bağlanamıyorum.ağlantı hatası mesajı

port mu nasıl yani ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz arties rt 104

port açmak için mdoemin modelini google'a yaz rt-104 port açma diye zaten port açmak için sana yrdımcı olucak sıteler karsına cıkar..

genel olarak airties modemlerde 192.168.2.1 yazarsan modem sayfası acılır(ınternet explorerda adres cubuguna yazıcaksın) benimkisi şifresiz eger sennkisi şifreliyse sıfresını ogrenmn lazım...

modeme grdikten sonra sol tarafta menulerde NAT kısmını goruceksın tıkladıgında port yonlendırme cıkar karsına ona tıkla we sabıt ip ile port'unu aç... soa kaydet de çıkış yap bu kadar...

dordel bir şey daha eğer sürücülerde we int. bağlantılarında sorun yasıyorsan aygıt yonetıcısıne gir gir oradan sorun olan sürücyü senin ethernetınde sorun war anlasılan onun sürücüleini guncelle de xp yada vista driverlarını ındırıp ethernetının (cd'si warsa oda olur) suruculerını guncelle...

sorunun hallolucaktır... kolay gelsın

ethernetimin sürücüsünü bulamadım bir de crack ve serialler çalışmıyor.Belki nete bağlanmadığından olabilir.ethernet sis 900 galiba boşuna uğraştım.

ethernetimin sürücüsünü bulamadım bir de crack ve serialler çalışmıyor.Belki nete bağlanmadığından olabilir.ethernet sis 900 galiba boşuna uğraştım.

öncelikce onceden muhtemelen xp kullanıyodun yada vista farketmez.. bunların surucu cdlerınden ethernet surucusunu yukleyebılırsın yuklemek ıcın

computer'a sağ tus tıklayıp manage e tıklıyoruz oradan device manager sekmesıne gecıyoruz.. burda sürücü yuklu olmaayan ethernet donanımını guncelle dıyerek (update driver sofware) işleme dewa edıyoruz pc deki belli bır konumdan yukle secneğini seçiyoruz

browse my comp... burdan cd sürücüsünü seçip onun sürücüyu bulup yulklemesını beklıyorz... işlem tamamdır..

artık aktivasyon işleminide gerceklestırmek için internete sahipsin... : ) kolay qelsın... : )

ben indiremiyorum acaba nasıl indiricem yardımcı olurmusunuz ?

Geri