Win7 64bit home basic de sanal xp kurulumu

ccrazy1903

New member
Reaction score
0
Win7 64bit home basic de sanal xp kurulumu nasıl yapabilirim bi kaç programı çalıştırmak istiorum kuramıorum.programın adı da winQSB piyasada 32bitlik olanı mevcut 64 bitte çalıştıramıorum bu yüzden sanal xp 32bit kurmak istiorum yardımcı olursanız sevinirim

calistirmak istegiin programlarin windows kompatible bölümündeki daha önceki windows sürümlerine örnegin >xp 2000 uyumlu mod olarak secip kurulumlari bundan sonra yap.kurulumdan sonra özelliklerden istedigin yüklenilen program klasöründeki bölümlerin tekrar ayni windows eski sürümlerine uyumlu hale getirip kabul et.bu özellikleri onayladikdan sonra olacabileceginden bahsediliyor ayrica resimleri asagidaki linkden de kendin takip edebilirsin, ingilizce
How to install WinQSB on Windows Vista and Windows 7 | A 'lil KnowHow

calistirmak istegiin programlarin windows kompatible bölümündeki daha önceki windows sürümlerine örnegin >xp 2000 uyumlu mod olarak secip kurulumlari bundan sonra yap.kurulumdan sonra özelliklerden istedigin yüklenilen program klasöründeki bölümlerin tekrar ayni windows eski sürümlerine uyumlu hale getirip kabul et.bu özellikleri onayladikdan sonra olacabileceginden bahsediliyor ayrica resimleri asagidaki linkden de kendin takip edebilirsin, ingilizce
How to install WinQSB on Windows Vista and Windows 7 | A 'lil KnowHow

verilen hata bu o sitedekileri biliorum yaptım gene olmadı..

Uploaded with ImageShack.us

Evet arkadaşlar bana da bu konu hakkında bilgi lazım

64 bit windows 7 kullanıyorum

xp lazım oluyor arada sanal desteği çıkmış %100 uyumluluk diye indirdim 550 mb boyutunda bir dosya ancak dosyayı indirirken profesional ve ultime sürümleri ile entegre ediliyormuş home basic yada home premiuma bunu entegre etme şansımız varmı acaba acil yardım edin lütfen ...

Geri