Win32:Polipos Virüsü !! Yardım Lutfen !!

pRe-Xp

New member
Reaction score
0
Merhaba...

Benim Bilgisayarıma Win32: Polipos Virüsü Bulaştı Virüsün Adı Polipos Bu Virüs
Exe Lere Yayılıyor Ve O Exe leri Silmek Gerekiyor Yane Benım Program Arşivim Felan Var Onlarada Yayılabilir Bİ Kaç Exe Ye Yayıldı Bile Mesela Windows media playere Yayıldı cs 1.6 yuklu cs Ye De Yayıldı Yayıldıkca Yayılıyor Format Atmak da İstemiyom. Windows Klasörü İçindeki Bi Kaç Exe ye De Yayıldı regedit Felan Ben Bu Virüsden Nasıl Kurtulcam Hijackthis Programı Var Onla da Temizledim pc yi Hala Var Ama. Avast Kullanıyorum.
Zararlı Yazılım Türü Virüs/Solucan Avast da Böle Dİo Zararlı Yazılımın Adı Win32: Polipos

Geçende Read Die Bi Virüs Bulasmıstı Zar Zor Kurtuldum Bu Poliposla İlgili Araştırma Yaptım Fazla Sonuç Yok. Başlat Çalıştır msconfig orda başlangıc Var Başlangıc da Gozukmuyo. Gorev Yoneticisinde Gozukmuor. Ben Bu Virüsü Exelerimi Silmeden Nasıl Kurtulabilirim Bulasan Exeleri Silmeden Eğer Silmek Gerekiyorsa Nası Kurtulum Lutfen Çözum !!

Kardeş Orda Symantec antivirüs Porgramını ındır Tarat Felan Dio Ama Bişe Anlamadım ben.
Exe leri Silcekmi Bu Program Virüsün Bulastığı Exeleri.

aslında kaspersky kur diyecektim ama virüs zaten bulaşmış kurana kadar bilgisayara çöker sen en iyisi programları al format at sonra o programları tekrar tarat

Ya Anti Virüs Programımı Kapadım avastı yoksa ötüo duramıom sımdı normal virüs yokmus gıbı takılıyom pc de sorun yaratıo gene format şart yane de format atmadan nası yok etcem ben bu virüsü.
SpyHunter bu program virüsü kökunden temızlıo super bi şekilde ama ragister istio

Geri