Win32:BHO-KD

nightgece

New member
Reaction score
0
arkdaşlar once S.A benım bılgısayara Win32:BHO-KD bır vırus trj bulanstı avast tespıt ettı ama bunu sıl dıyınce ıslem yapılamaz fılan dıyor ne yapabılırım acaba?

aynı dert bendede var ne yaptıysam silemedim çözümü bilen arkadaşlar yardım lütfen.(Birçok antivirüs ve spyware doctor dahil denedim trojeni silemedim.)

Diğer Virüs Programlarını Deneyin...Mesela Nod32 Kaspersky AVG Bunları Deneyin Bide...Programlar Bölümünde Mevcut

son denediğim kasperskyinternet sec. trojeni sildi görüyor ancak kapatıp açınca bilgisayarı tekrar devreye giriyor.Çıldıracağım.Galiba format olmadan olmayacak.Başka bir önerisi olan varmıdır?

Yardımlarınız için teşekkürler.Açılışta vs. taradım ve farklı virüs programlarını denedim ama maalesef olmadı.Format attım,gitti.

Merhabalar... Benimde bilgisayarıma bu virüs bulaştı:( Silinemiyor, karantinaya taşınamıyor. Sadece hamle yapma tuşuyla işlem yapılabiliyor. O da kesin çözüm değil. Format dışında başka bişi yapılamazmı acaba...tşkler...

arkadaşlar lutfen bu konuda acil bi çözüm bekliyorum. masa üstünü kullanamıyorum. bu adam ne kadar hainmiş ya ne ister biz gibi gariplerden :-S format atılmadan silinmez mi trj. saygılar

Çok can sıkıcı bir durum :S usb den mi bulaştı netten mi ?

olmazsa artık sitenin ismini değiştirin keyloggersiz olmaz

Virüsün dosyası varsa, bulabilirsin .exe .js vs işte... sağ tıkla salt okunuru kaldır, sonra avast silebilir...
En güvenirliliği, başka bir anti-virus programı yüklemen lazım...

Geri