win32:Agent-KLQ(TRJ) hakkında bilgisi olan var mı

keynes06

New member
Reaction score
0
avast bilgisayarımda win32:Agent-KLQ(TRJ) trojanını buldu. nl22Py4V.exe dosyasına bulaşmış sanırım. bu trojan hakkında bilgisi olan var mı çok zararlımıdır. avastta sil dedim ama tamamen silmişmidir bilemiyorum.nl22Py4V dosyasıını arattırdım. windows klasöründeki prefetch klasöründe nl22Py4V.exe-36B7E1B5.pf isimli bir dosya buldu pf türü dosyalar ne tür dosyalardır bilgisi olan arkadaslar açıklama yaparsa çok iyi olur

çok zararlı bir trojan değil,

avast bulup sildiyse eğer bulduğu dosyaları da bir problem kalmamıştır merak etme..

teşekkürler gece download için bilgisayarı açık bırakmıştım sabah baktığımda kullanıcı oturumuyla bilgisayarın acılması için şifre istedi benim bilgisayar direk acılıyordu daha önceden sonra giremeyince fişi elektrikten çekerek kapattım bilgisayarı ve yeniden açtım kullanıcı bilgileriniz yüklenemiyor dedi başka bir şekilde acıldı bilgisayar masaüstündeki ve belgelerimdeki tüm bilgiler gitmişti sonra sistem geri yükleme yaptım eski haline geri döndü birisi bilgisayarıma girmiş olabilir mi

bu sildiğin trojandan dolayı evt olabilir..

ama sistem geri yükleme sonrası bir sorun olmayacaktır, sistemi de temizlediğine göre..

Geri