Win XP PRO.

hasavci

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımın legal OEM XP Home kaldırıp,illegal XP Pro. yükledim.Uzun zamandır hiçbir sorun yoktu güncellemeleri sık sık yapıyordu ancak birkaçgün önce lisans kontrolu yaptı ve peşine system trayde bir uyarı çıktı legal olmayan ürün kullanıyorsun diye.Forumdaki önermelerin tamamını uyguladım ancak yine her açılışta karşıma çıkıyor.Bu arada etkinleştirme yapıyor fakat ürün güncelleştirme sayfası açılmıyor ve seriali değiştirmek istediğimde " Magical Jelly Bean Keyfinder programıyla" değişmiyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Sevgiyle kalın dostlar.

geçmiş olsun XP SENİ hack lemiş format at bilgisyarına

Dostlar sağolun,format atmak işin en kolay yolu.Ben bu forumdaki profesyonellerden daha başka yorum ve öneriler bekledim fakat kimseden pek ses soluk çıkmadı.Yoksa diyorum Bill Gates'mi onları susuturdu.

kardeş bill gates bizi susturamaz bence biraz laflarına dikkat et!

sanırım aşağıdaki anlatım işine yarayacaktır arkadaşım,

1- Öncelikle Unlocker programını kuruyoruz. << LİNK YENİLENDİ!! >>
Proram linki : http://www.sharebigfile.com/file/177159/lock-exe.html
Rar şifresi : bluelive
2- Programın kurulumu çok basit. Ne key istiyor nede serial. çünkü beleş ileri ileri
diosunuz kuruluyor. programı kurduktan sonra sistem saatinin yanında sihirli değnek simgesi
çıkacaktır.
3- Şimdi “C:\Windows \system32\” klasöründe “WGAtray.exe” ve” Wgatray.dll” dosyaları var.
Sırasıyla bunları sağ tıklayıp UNLOCKER diyoruz.
4- Açılan pencerede hiçbirşeyi değiştirmeden LOCK ( kilidi Aç) düğmesini tıklıyoruz.
Bu işlemi her iki dosya için sırayla yapıyoruz.
5- Sonra WGAtray.exe dosyamızı yine sağ tıklayarak UNLOCKER diyruz.
Bu sefer açılan pencereden Taşı yı seçerek masaüstünü seçiyoruz.
TAŞI düğmesine tıkladıktan sonra o dosyayı masaüstüne taşıdık.
Yine aynı şekilde vgatray.dll dosyasınıda masaüstüne taşıyoruz
6- Taşıma işlemleri bittikten sonra Açık olan bütün pencereleri kapatıyoruz.
Görev yöneticisi ni açıyoruz ( CTRL+ALT+DEL ).
7- İşlemler sekmesinde WGAtray.exe yi tıklayıp İŞLEMİ SONLANDIR düğmesine tıklıyoruz ve
açılan onay penceresine evet diyoruz.
8- Sonlandırma işleminden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden masaüstüne taşımış olduğumuz
WGAtray.exe ve WGAtray.dll dosyalarını siliyoruz.geri dönüşüm kutusunuda boşaltıyoruz.
Bu silme işleminin işlemi sonlandırdıktan sorna hızlı yapılması gerkiyor.
Çünkü wgatray.exe dosyası kendini sürekli çalıştırıyor ve silinmesini engelliyor.
9- Silme işlemi bittikten sonra bilgisayar biraz sapıtacak ve yeniden başlayacaktır.
Ve işte bu kadar… Artık Yazılım Sahteciliği uyarısı almayacaksınız… Taaki siz yeniden
güncelleştirme yapana kadar. Hiç mi güncelleştirme yapmııcam diebilirsiniz.
Bunun içinde windowsu orijinal yapmak olayları var.onları uygulayarak o sorunuda çözmüş
olursunz.
Bütün bu uyarıları çıkmasını sağlayacak olan güncelleştirmeyi hiçbişekilde kaldıramıyorsunuz
ve o dosyaları silemiyorsunuz.. taaki yukardaki yöntemleri uygulayana kadar… hadi kolay gelsin.. artık teşekkürü hakediyorum sanırım…

ben şahsen 10'dan fazla windows xp kurtardım bu şekilde.. hiçbirşekilde alıntı değil alın teridir. şüpheniz olmasın...

Not: wgatray.exe ve wgatray.dll dosyaları, windows'un rutin güncelleştirmeleri ile beraber yükleniyor. ve farkına varamıyorsunuz. eğer sistem açılırken uyarı almıyorsanız güncelleştirme yüklenmediği içindir. güncelleştirme yoksa uyarı da yok dosya da yok.

kaan2601 kardeşim öncelikle ilginize teşekkür ederim.İşte bu formların amacına uygun bir cevap ve kişilik.Bilginizi paylaşacaksınızki analayanlar bilenler çoğalsın bilgisizler azalsın.Yoksa sırf mesaj sayısı çoğalsın yada forumda yazmış olmak için yazmak gibi sığ davranış içinde olmayalım.Bilerek cevap verenlere canım kurban,ama birşey bilmedende şunu yap bunu yap gitsin demek çok ucuz bir davranış biçimi.
Yazdıklarınız benim işime yarıyacak biligiler buna çok eminim sağol.Bu forumlarda sizin gibi deneyim ve bilgilerini aktarabilenlerin sayısının çoğalması dileğiyle.

işte bu ya allah senden razı olsun arkadaş

xpmi orjinal yapacağım ama Magical Jelly Bean Keyfinder programını indiremiyorum ben kendi sitesinden bile denedim ama internet explorer hata veriyo ne yapabilirim hatta bütün versiyonlarını denedim kafayı yedim üstatlar vagabondse arkadaşımın dediğinide yaptım o programda "genuine" görünüyo durumum fakat update hataları vermeye devam ediyo ve sinir oldum bu gatese ne yapmak lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kaan2601...

Kardeşim Çok teşekkür ederim ne kadar dua etsem azdır...

Sağol Tüm Zenginlikler senin olsun...

hollowrock...

çok teşekkürler bu na iki haftadır uğraşıyorum yok iki adım yok üç adım tek bununla legalleşti gerçekten teşekkürler

Geri