win XP Home Edition<<etkinlestirmesi??

VANILLA SKY_

New member
Reaction score
0
arkadaslar birinin pc sine acil format atmam gerekti ve bir OEM cd bulup format attim fakat tahmin edicieginiz gibi 30gunluk etkinlestirme suresi werdi.Casper marka bir pc ye ait keyler elimin altindaki pc ye uymuyor ve bunun etkinlesmesi icin forumdaki ilgili butun konulara baktim ama hepsi Win XP pRo home edition icin bir crack war mi?yada urun etkinlestirme kodu verebilirmisiniz ne yapmaliyim.yardimci olcak arkadaslar bekliyorum tsklr smdiden.

kullandıgın oem cd bir bilgisayar firmasının mi mesela arkadasınızın aldıgı bilgisayar vestel markadır ve uretici firma yanında windows cd si vermiştir oyle bişey mi

eer cd o firmanın cd si deilse olmaz serialler büük ihtimalle ztn ve ayrıca bi yöntem vrdı registry kayıtlarına girip serialı deiştiriodn sora xp müşteri hizmetleri arıodn bilmiorm şifremi fln diodn ama artk yemiolar :) veremiorz diip yüzüne kapıolar :D bnm tavsiyem git bi sahte xp al onu yükle sora forumda arattr xp i orjinal yapmak die orda sölenilenleri yapınca updateleri fln da yapablrsn srn çözülür bnce :)

SaĞol KardeŞİm Senİn Hayatinda BÖle Ojİnal Olsun

Dostum güzelde AntiWpa sadece göz boyuyuor sadece etkinleştirin yazısını kaybediyor ama 30 gün sonra genee xp home kapanıyor.

Geri